בקשה אני צריכה רעיון למזכרת לברית

• הוסף לסימניות
אפשר עם תמונת התינוק
ועוד היד נטויה....

1707933150367.png

• הוסף לסימניות
אני הייתי בברית שליד כל סועד שמו בקבוק תכלת עם סוכריות ג'לי, מתוק ביותר וגם הילדים שמחו מאוד...

• הוסף לסימניות
מה התקציב?
הקלאסי הוא למתג תהילים/ברכון/כיפה/מחזיק מפתחות
אפשר גם משהו שקשור לחודש נגיד אם זה באדר אז מגילת אסתר בניסן הגדה של פסח- מאוד מוצלח

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם מזכרת של מגנט מעוצב במיתוג של הברית עם מזמור לתודה
חשבתי שאת רוצה לא דברים של ברכונים וכד'
אם את רוצה ללכת על מזמור לתודה על מגנט עשיתי כזה דבר להרבה לקוחות לאירועים שונים עם מיתוג אישי כמו לבת מצוה ,יום נישואין וכד'

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להוזיל עלויות אפשר תמיד לעצב מדבקה ואת מדביקה על כל מוצר שתקני....

• הוסף לסימניות
מגנט יפה עם תפילה יפה על ילדים של החזו"א או כל תפילה אחרת, או פרק תהילים כמזמור לתודה.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף IMG_8851.JPG

סגנון משהו כזה?
מחזיק מפתחות בהתאמה אישית,
מודפס מפלסטיק בצבע מוזמן,

בהתחלה משמש ככפית/מזלג לקינוחים,
ואח"כ מורידים את החלק התחתון ונשארים עם מחזיק מפתחות...

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת רוצה לא דברים של ברכונים וכד'
אני דווקא מחפשת את הקונספט הזה של הדברים האלה רק מקורי

מגנט יפה עם תפילה יפה על ילדים של החזו"א או כל תפילה אחרת, או פרק תהילים כמזמור לתודה.
איפה אני יכולה למצוא מלל?

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא מלל?
יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ,
שְׁתְּרַחֵם עַל (פְּלוֹׂנִי בֶּן פְּלוׂנִית)
וְתַהֲפוׂךְ אֶת לְבָבוׂ לְאַהֲבָה וּלְיִרְאָה שִׁמְךָ,
וְלִשְׁקׂד בְּתוׂרָתְךָ הַקְּדוֹשָׁה,
וְתָסִיר מִלְּפָנָיו כָּל הַסִּיבּוֹת הַמּוֹנְעוׂת אוׂתוׂ
מִשְׁקִידַת תּוׂרָתְךָ הַקְּדוׂשָה,
וְתָכִין אֶת כָּל הַסִּבּוׂת הַמְּבִיאוׂת לְתוׂרָתְךָ הַקְּדוׂשָׁה,
כִּי אַתָּה שׁוׂמֵעַ תְּפִלָה בְּרַחֲמִים,
בָּרוּך אַתָּה ה' שׁוׂמֵעַ תְּפִלָּה:
לגבי עיצוב אם לא תסתדרי תכתבי לי בפרטי אולי אוכל לעזור לך בתור 'נהג גרפי'

• הוסף לסימניות
את יכולה להדפיס את זה על כרטיס מגנטי -נראה לי מאד מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה