אני צרך המלצה על תוכנה עריכה.

• הוסף לסימניות
אני משתמש בפינקל סטודיו 12..
אני רוצה המלצה על תוכנה יותר טובה בסגנון של פינקל.. (ולא משהו מסובך כמו פרימייר וכדו')

תודה מראש למסייעים!!!

• הוסף לסימניות
avid liquid 7.2.
תוכנה נוחה וקלילה עם אפשרויות ותוצאות מדהימות באותה רמה של פרימייר, קלה ללימדה ולתפעול, ניתן להוסיף עליה פלאגים ואפקטים נוספים.
חסרון אחד שהיא לא מוכרת כ"כ בארץ, וגם לא יהיו לה עדכונים וחידושים בעתיד, ובודדים עובדים איתה, ולכן קשה לקבל תמיכה או ייעוץ אם יהיה, אבל אין בה הרבה מה להסתבך, וכל מי שהכיר את התוכנה - לא עוזב אותה...

• הוסף לסימניות
avid studio

• הוסף לסימניות
מחיר?? תוכנות חינמיות??

• הוסף לסימניות
מסכימה בחום עם דבריו של שוקי!
אין כמו avid liquid 7.2 הוא נוח ביותר!!!
אם אתם נתקלים בבעיה בתוכנה אתם יכולים להעזר בי, בכיף!

• הוסף לסימניות
רק תרשו לי להוסיף, כי כאשר פרימיר ואפטר נפגשים ביחד התוצאה תהיה כ"כ מדהימה שגם התוכנה הכי טובה של פינקל לא תצליח להגיע אליה... מניסיון !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;677455:
רק תרשו לי להוסיף, כי כאשר פרימיר ואפטר נפגשים ביחד התוצאה תהיה כ"כ מדהימה שגם התוכנה הכי טובה של פינקל לא תצליח להגיע אליה... מניסיון !

אף אחד לא חולק על דבריך.. אבל הוא חיפש תוכנה מתקדמת יותר מפינקל סטודיו 12..
"(ולא משהו מסובך כמו פרימייר וכדו')"

• הוסף לסימניות
אז שינסה את אויד סטודיו תוכנה חצי מקצועית קלה ונוחה מאוג מלאה בהמוני אפקטים בנויים.
אויד ליקוייד היא תוכנה מקצועית, וכבר הוא יכול ללמוד כל אחת.

• הוסף לסימניות
מיצית את פינקל? יש לדעתי כבר גרסא 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה