נכתב ע"י תמיד בעליה;1346794:רותי12!
כנראה שיש לך מה שיש לאמא שלי. שכחתי איך קוראים לזה. חוי רוזנברג כתבה על זה בספר שלה.
שיש זרימה של מים לא נכונה באוזניים וזה ורם לבעיית שיווי משקל.
יש לזה תרגילי פיזוטרפיה. זה עוזר
נכתב ע"י תמיד בעליה;1346794:רותי12!
כנראה שיש לך מה שיש לאמא שלי. שכחתי איך קוראים לזה. חוי רוזנברג כתבה על זה בספר שלה.
שיש זרימה של מים לא נכונה באוזניים וזה ורם לבעיית שיווי משקל.
יש לזה תרגילי פיזוטרפיה. זה עוזר
נכתב ע"י eden7115;1346796:תאמיני או לא, היה לי אותו דבר ובהמלצת הרופאה התחלתי לשתות קפה באדיקות - כאילו זו תרופה - וזה עבר!!!
(לפני כן לא הייתי שותה קפה כמעט בכלל).
ממליצה לנסות.
נכתב ע"י henny;1346800:ורטיגו.
ורטיגו קוראים למחלה הזו.
המעודד במחלה הזו שהיא יכולה להעלם בדיוק כמו שהגיעה.
איתה בתפילה!!!
נכתב ע"י רותי12;1346803:נכון.. השאלה מתי...
נכתב ע"י תמיד בעליה;1346804:נכון, ורטגו!
זה יכול להעלם כמו שזה בא, וזה יכול לקחת שנה וחצי, כמו שקרה לך, רותי
אבל זה לא לעולם יש לזה זמן מוגבל!!!!
יש הרבה הדרכה לנושא ועיצות.
רוצה לדבר עם אמא שלי?
נכתב ע"י רותי12;1346811:אשמח!!
נכתב ע"י פלאפון;1347262:ולפעמים סחרחורת נובעת דווקא מעייפות......
ולא בהכרח ממשהו שצריך התיחסות מיוחדת
אלה להשלים קצת שעות שינה....
(ברור שאם זה תדיר אז צריך התיחסות...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים