נכתב ע"י פשוט;2022922:דוקא יפה ומסודר
אבל למה צריך בכל אחד את המחיר המיחוד?
תכתבי למעלה בגדול או משהו...זה מציק.
נכתב ע"י קטקטים;2023210:מהמם!!!!
אני כשאני נתקעת עם לקוח מתעקש על שטויות אני אומרת לו:
אני שומעת מה אתה אומר, יש כאן משהו שלא נראה לך טוב וזכותך, אך לא נראה לי זו הבעיה, המרווח בין הריבועים הוא טוב ולא כדאי לגעת בו ואפשר להסביר לו גם למה..
יתכן ומשהו אחר מפריע לך... מה עוד לא טוב כאן?
ואז הלקוח שופך עוד מה שנראה לו..
ואת מנסה להבין מה באמת לא נראה לו...
לתת לו הרגשה שזו עבודה שלו והוא יחליט איך זה יהיה לפי הטעם שלו...
ואת המבינה בעיצוב והמבצעת אך עושה מה שהוא רוצה...
'חשוב לי שהמודעה תצא יפה, מרשימה והעיקר קונה, ולכן כדאי ש.../ חייבים ש..'
'אני אמרתי את חוות דעתי המקצועית, אתם מתעקשים בדווקא על משהו.. אז נעשה את זה..'
לענין המודעה - הכל מהמם!!! אולי מאחורה צריך יותר כובד.
נכון שהתמונות ששלח דפוקות ואת יכולה לשאול אותו אם רוצה שתשדרגי את האיכות - בתוספת תשלום,
ואת המחיר שימי בצורה שלא תכסה מדי את הנעליים,
הצלחות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים