דרוש מידע אני רוצה המלצה על חולצות לבנות לגברים איכותית ובוהקות

• הוסף לסימניות
בעלי לובש חולצות של אקסוס, יש להם צבע שהוא לא לבן בוהק. ככה קונים אותן יש חולצות לבנות בוהקות???
כמו כן קניתי מחנות גברים של חברה מפורסמת שניסתה את מזלה בסניף לגברים חולצות במחיר זול כי היא סגרה את הרשת.
התלהבתי וקניתי לו 7 חולצות
כולן אחרי חצי שעה לבישה נראות כאילו ישנו איתן יומיים מרוב שהן מתקמטות...
אשמח לשמוע על פורור שלא ניסינו אף פעם.
וכל המלצה על חברה או סוג.
לא בקישורים אני לא קונה ברשת..

• הוסף לסימניות
בעלי עם חולצות מכמה חברות, אני הכי מרוצה מהמראה של וואצ'י, עומדות טוב, לבנות בוהקות ושורדות כביסות

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על פורור
יש להם גם חולצות Non Iron שלא דורשות גיהוץ ונראות מהמם
בנוסף יש כמה גזרות, וקל מאוד להגיע למראה הכי הכי יפה.
כביסה אני עושה עם וניש וגם מוסיף הרבה לצבע (לדעתי)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פורור
ניסיתי ווצ'י ונקרעו כולם בשרבול והפורור היו יותר ישנות ולא נקרעו
(מכיר חברים שטענו ההפך אבל זה דעתי)

• הוסף לסימניות
SIGNAL מאוד יפות, מבריקות ואיכותיות מאוד.
רק הבעיה שאין להן פס כימי.

• הוסף לסימניות
פורור מצוינות מאוד רק שכדאי מאד לא לייבש במייבש זה מפורר את החולצה אלא לתלות לייבוש {לא בשמש כי זה מצהיב

• הוסף לסימניות
באופן כללי התוויות הן לפי מידה שחור יותר צר מתכלת וזהב צר משניהם וכו' כדאי למדוד
אני חושב שיש טעות, כמדומני שהירוק הוא צר, זהב/סגול/שחור כולם אותו גזרה רק שזהב הוא מהרכב בד יותר יפה (אך מאד עדין- נקרע בקלות, וגם יקר הרבה יותר) סגול ושחור הם שני סוגי לבן שהסגול מעט יותר עדין בדר"כ עולים אותו מחיר. התכלת הוא כבר חולצה ברמה פחותה יותר ( גם הגיזרה פחות)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הירוק הוא הצר
זהב שחור כחול זה אותו גזרה
מנסיון הזהב נקרע ממש מהר ומצהיב
הכחול לדעתי מחזיק מעמע הכי הרבה זמן גם לבן וגם שלם
וגם החולצות של וואצ'י או לורנס שזה אותו דבר מחזיקות ממש טוב ויפה
יש גם חולצות סטפנו שמהכרות איתם מחזיקות יותר מכל החברות הנ"ל

• הוסף לסימניות
איפה קונים חולצות לורנס? באקסוס מתחיל ממידה 13.5 ואני מחפשת מידה 10 לבן בר המצווה שלי :)

• הוסף לסימניות
איפה קונים חולצות לורנס? באקסוס מתחיל ממידה 13.5 ואני מחפשת מידה 10 לבן בר המצווה שלי :)
יש מחסן עודפים של לורנס ברחוב רוזנהיים פינת השומר, מאחורי בית כנסת ביאלא רמת אהרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה