אני רוצה חוו"ד על האתר לפני שאני צולל למים

• הוסף לסימניות
אני רוצה חוו"ד על האתר לפני שאני צולל למים ומתחיל לפרסם אותו,
אני רוצה לדעת מה חסר לי באתר, אשמח לכל הערה וביקורת בונה.
בקצרה אני יוסיף שהתוכנה הזו היא משנה את כל הדרך של עיצוב ובניית אתרים מקצה לקצה, מתאימה לכולם ממתחילים ללא שמץ של ידע עד למתקדמים שבונים את המערכות ניהול תוכן של עצמם.
http://artil.co.il

• הוסף לסימניות
שגיאת כתיב קטנה בעמוד הראשי, וורפרס במקום וורדפרס..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי קצת לעבור על ההדרכות באתר באנגלית, ולא כל כך החכמתי.

מעניין אותי באמת מה המגבלות של התוכנה? (וורדפרס)

סליידר מובנה בתבנית? תפריט מגה? קביעת אזורי ווידג'טים? פראלאקס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1620478:
ניסיתי קצת לעבור על ההדרכות באתר באנגלית, ולא כל כך החכמתי.

מעניין אותי באמת מה המגבלות של התוכנה? (וורדפרס)

סליידר מובנה בתבנית? תפריט מגה? קביעת אזורי ווידג'טים? פראלאקס?
המגבלה העיקרית היא שאין שמה שפות צד שרת, לפחות בייצוא למערכת כמו ג'ומלה (אולי בייצוא לבלוגר ולשרת שלהם זה שונה), מה שזה משפיע שאי אפשר ליצור שמה טפסים.
אפשר ליצור סליידר מובנה בתבנית אבל אי אפשר להחליף לו את התמונות דרך האתר אלא רק בתבנית.
אפשר לקבוע איזורי ווידג'טים, לפחות בצדדים. (כמו שאתה יודע אני לא משתמש יותר מידיי בוורדפרס, ככה שאני לא ניסיתי יותר מידיי), באתר שלהם הם נראה לי כותבים שאפשר ליצור גם איזורים בתוך הheader , אני לא יודע למה זה שימושי כי אני מסדר את הheader בתוכנה.
תפריט מגה, אני מאמין שיידרוש תוסף חיצוני, בתוכנה אפשר ליצור תפריט נפתח בלחיצה או במעבר עם העכבר. (דוגמא בתפריט צד של האתר)
פראלאקס, לא מובנה בתוכנה, לא בדקתי אם זה נתמך על ידי כתיבת הקוד HTML בתוכנה.

אני רק יוסיף שיש עוד הגבלה בתוכנה לבינתיים, שייצוא לוורדפרס וג'ומלה דורש חיבור לאינטרנט, באינטרנט מסונן זה יכול להכשיל את הייצוא, ברימון אז צריך את הרמות שפתוח כתובות לא מוכרות ואז זזה עובד חלק.

נ.ב. תראה את ההודעה הקודמת שרשמתי.

• הוסף לסימניות
בקיצור, ותקן אותי אם אני טועה,

התוכנה מיועדת ליצירת אתרים בסיסיים, עם אפשרויות ניהול תוכן בסיסיות דרך מערכות הניהול, ולא לאתרים פונקציונליים יותר.

לפי זה, בוודאי שהתוכנה לא מיועדת ליצירת תבניות לוורדפרס. (אולי תבניות בסיסיות, אבל בשביל זה לא צריך תוכנה).

• הוסף לסימניות
תוכנה נפלאה, אבל המקום בה אתה נמצא לא יביא לך מחמאות עליה.
תוכנה לעריכת מצגות טובה כמו שתהיה, תזכה לבוז בפורום עריכת וידאו (אפי' שהם עלולים ועוד איך להצטרך לה) ואותו דבר תוכנה כמו זאת שיוצרת HTML דינמית שבטח מגרדת לרוב אנשי הפרונט-אנד את העצבים. הם רואים כלי שכאילו מחליף את מומחיותם, כאשר הם בצדק מתקוממים בכלל על ההשואה.

אני, כאיש שהעיצוב עליו למעמסה ואני בכלל לא מכיר צד-לקוח טוב, מאוד אשמח לכלי הזה. אני גם מאוד בקלות אוכל לכאורה אח"כ לערוך את הפלט ולהוסיף בו דינמיות רבה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהתוכנה הזו נחמדה מאוד בסך הכל, ויכולה לעזור לאנשים שלא רוצים להתעסק בצד לקוח (כמו שמח לעזור לדוגמה) או לאנשים ללא ידע בפיתוח ווב.

אבל עם המשפט הזה "התוכנה הזו היא משנה את כל הדרך של עיצוב ובניית אתרים מקצה לקצה" ממש נסחפת....

אני כמפתח ווב שעובד מול לקוחות, מקבל מהמעצב/ת קובץ PSD מוכן עם העיצוב של האתר/אפליקציה. אני חותך אותו בפוטושופ ומקודד אותו ברמת גימור מירבית - "פיקסל פרפקט". לא רואה איך התוכנה הזו משרתת אותי, ובטח שלא משנה לי את הדרך מקצה לקצה.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות אתרים שנבנו בתוכנה בלינקים הבאים:
http://www.artisteer.com/?responsesPage=3&post_id=190395&p=forum_post
http://www.artisteer.com/?responsesPage=11&post_id=102747&p=forum_post
אני מציע לכולכם להוריד את הגירסת ניסיון ולראות,
אני אישית מה שאני אוהב בתוכנה זה שאפשר ליצור שמה את האתר כולל הדפים והתתי דפים, הטמעות iframe וכ"ו ואז להעלות את זה למערכת וורדפרס ולהמשיך מאותה נקודה להוסיף את הדברים היותר מורכבים.
גם כן זה נוח שאפשר לייצא כHTML ככה שבשלבים הראשונים של העיצוב אז אני מוציא את זה כHTML ומראה ללקוח תוך דקה איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזו תוכנה שמאפשרת לחובבנים בלי ידע מקצועי בתחום, להפיק אתר בסיסי ופשוט שלא מצטיין לא בצד לקוח ולא בצד שרת.
מי שיש לו יד ורגל בפיתוח, כנראה לא ישתמש במוצר כזה.
בנוסף, גם עבור מתחילים/חובבנים, זו לא בהכרח האופציה הכי מוצלחת, בעולם של תבניות פרימיום שמאפשרות גמישות גדולה כל כך והתאמה אישית....
בקיצור, זה כלי קצת חריג בנוף. לא מאפיין את סגנון העבודה הנפוץ...

• הוסף לסימניות
במחילה מכבודכם, מישהו פה ניסה את התוכנה?
אני הכי מעניין אותי לשמוע תגובות מאלו שניסו.
התוכנה היא הורדה חינמית ומאפשרת ליצור אתרי HTML פשוטים ללא רכישת רישיון. (יש סימן מיים בתמונות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1621531:
אני מצרף את הקישור לסירטון שבגללו הכרתי את התוכנה, בכלליות אני ממליץ על העירוץ יוטיוב הזה.
https://www.youtube.com/watch?v=BCpvCAOrzV4

כמה דברים לגבי הסרטון הזה:

א. הסרטון מלפני 5 שנים. כמה דברים השתנו מאז בעולם בניית האתרים (אם כי לא נראה שאטיסטיר השתנתה הרבה במהלך הזמן הזה...)

ב. יוצר הסרטון איננו איש מקצוע בתחום בניית אתרים. הוא מדבר על הנושא מזווית של חובבן גמור. וזה גם מה שאני אמרתי - זה כלי שיכול לקרוץ לחובבנים.

ג. יוצר הסרטון סוקר את האפשרויות שעומדות בפניך בבואך לבנות אתר:
- אתה יכול לכתוב קוד בעצמך (שלדבריו זה נורא מסובך ודורש "דרימוויבר" חחח)...
- אתה יכול להשתמש בתבנית מוכנה, (לדבריו זה לא כדאי כי זה לפעמים לא איכותי ולא מוצלח, פעם הוא השתמש בתבנית חינמית ותפריט המשנה לא הופיע טוב...)
ואז מגיע השוס - אתה יכול להשתמש בתוכנה הזאת וזה נורא מוצלח...

אז אם אתייחס לאופן שהוא מציג את הדברים, אני חושב שהוא טועה לגמרי.
א. לא מעט אנשי מקצוע, ואני בתוכם, לא רק שלא חוששים לכתוב קוד, אלא מעדיפים בהרבה מקרים לעשות זאת, ולפתח תבניות וורדפרס מאפס.
ב. ישנו מבחר עצום של תבניות וורדפרס מקצועיות, יפהיפיות גמישות ואיכותיות זמינות לקניה באינטרנט.

אז כאמור, אני משוכנע שיש אנשים שיוכלו להפיק תועלת מהתוכנה הזו.
אבל אני לא חושב שהיא תקרוץ לאנשי מקצוע - בוני אתרים מקצועיים, אלא יותר לקהל היעד של wix או webydo...

• הוסף לסימניות
ידידיי חברי הפורום,
אין לי בעיה שתגידו מה שאתם רוצים, ואני מסכים שלאנשי מקצוע באמת יכול להיות שעדיף לכתוב את הקוד,
אבל.
אני יודע שאת כל התגובות שלכם עד ללפני האחרונה של יהושוע אז כתבתם בלי לראות את התוכנה. פשוט הקובץ התקנה של העברית לא עבד ותיקנתי אותו אתמול..............
ושוב פעם אני אומר, תנסו אותה באמיתי ואני בטוח שתופתעו לטובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1623840:
ידידיי חברי הפורום,
אין לי בעיה שתגידו מה שאתם רוצים, ואני מסכים שלאנשי מקצוע באמת יכול להיות שעדיף לכתוב את הקוד,
אבל.
אני יודע שאת כל התגובות שלכם עד ללפני האחרונה של יהושוע אז כתבתם בלי לראות את התוכנה. פשוט הקובץ התקנה של העברית לא עבד ותיקנתי אותו אתמול..............
ושוב פעם אני אומר, תנסו אותה באמיתי ואני בטוח שתופתעו לטובה.

ידידי היקר,

א. את התוכנה הזו יצא לי להכיר לפני חמש שנים בערך, כשעוד לא היה לי כמעט ידע אפילו בhtml בסיסי. הייתי צריך לבנות אתר, ונחש מה? בסוף בניתי אותו על תבנית חינמית בג'ומלה...

ב. גם אם היה לי זמן והייתי מתקין את התוכנה, הייתי מתקין אותה באנגלית... איכשהו יותר זורם לי לעבוד עם 'block' מאשר עם 'מקטע' וכו'...

ג. אתה טוען שאני אהיה מופתע לטובה? בוא תפתיע אותי: תסתכל בלינק בחתימה שלי ותגיד לי אם הייתי יכול לבנות את האפליקציות/אתרים שם בתוכנה שלך, ולאיזה רמה הייתי מגיע אם כן ובכמה זמן. מעניין אותי לשמוע...

• הוסף לסימניות
נכנע מרים ידיים:cool::cool:
בכל מקרה אני יציין שתי דברים:
1. דווקא התוכנה די השתנתה בחמש שנים ואני רואה ביקורות ברשת מלפני כמה שנים שהם כותבים חסרונות שכבר לא קיימים . (לא שינויים דרסטיים אבל היה שינויים)
2. כשיש לך דד ליין קצר להגיש אתר, או כשיש לך לקוח שלא רוצה לשלם על פיתוח תבנית זה יכול להיות אלטרנטיבה טובה.

בכל מקרה אני לוקח את כל הביקורת פה כביקורת בונה אז ככה שאני יודע במה להתמקד כשאני משווק את התוכנה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד.

שים לב לשגיאת כתיב:
"צור אתרים , תבניות, ובלוגים מדהימים תןך מספר דקות!"

• הוסף לסימניות
עיצבתי וערכתי מחדש את האתר.
רק תיקון טעות למשהו שכתבתי, יש תמיכה במגה תפריט, ואפשר לעשות גם כן לתת לכל איזור בעמוד קלאס משלו וככה ליצור קישור כמו http://123.123/#1 (או מתוך העמוד ללא כתובת) לגלילה בדך למקום מסוים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה