אני רוצה כזה קיר-איך?

• הוסף לסימניות
לי נראה שיש פה 3 גבהים שונים של לוחות-
אחד על הקיר
אחד במרחק של 2 ס"מ בערך ועוד אחד במרחק של 4
ככה נוצר משחק של מרווחים
אבל בהחלט יתכן שאני טועה
יכול היות שהמשחק הזה נותן תחושה של שיפוע ובעצם זה סה"כ גבהים

• הוסף לסימניות
מחיפוש אחר בפינטרס ראיתי את זה הוא לדעתי כמעט אותו עפקט בחצי עבודה (החלק הראשון) אפשר לשחק יותר עם התאורה ועם פחות העץ הראיון בעיקר הוא חלק מהשראה של השיפועים הוא ציור דוגמא ולא באמת וצ"ע

1c22b4ea41ccd3cd52ff84175534d94d.jpg

• הוסף לסימניות
יש לקחת בחשבון שהבליטות שהופכים למדפים קטנים זה מקום לצבירת אבק אולי גם לכלוך
אולי אפשר לתכנן את זה בצורה שכל הבליטות יהיו רק עם הכיוון כלפי הצד או כלפי מטה.

• הוסף לסימניות
מחיפוש אחר בפינטרס ראיתי את זה הוא לדעתי כמעט אותו עפקט בחצי עבודה (החלק הראשון) אפשר לשחק יותר עם התאורה ועם פחות העץ הראיון בעיקר הוא חלק מהשראה של השיפועים הוא ציור דוגמא ולא באמת וצ"ע

צפה בקובץ המצורף 905331
אני לא מחפשת אפקט כזה

אני צריכה את ההכי נקי עם הקוים העדינים שנוצרים מהגבהים

• הוסף לסימניות
אני מניחה שיש חברות מיוחדות שמייצרות את החי]פויים האלו כך שאת לא צריכה להמציא את אמריקה אלא לגלות איפה בדיוק מייצרים את זה לאולמות תצוגה, בתי מלון וכו ששם רואים את הקירות האלו.

• הוסף לסימניות
אני מניחה שיש חברות מיוחדות שמייצרות את החי]פויים האלו כך שאת לא צריכה להמציא את אמריקה אלא לגלות איפה בדיוק מייצרים את זה לאולמות תצוגה, בתי מלון וכו ששם רואים את הקירות האלו.

• הוסף לסימניות
רוצה לחסוך בעלויות

מעדיפה עבודה עצמית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה