אני רוצה להוריד ווינדוס איך מורידים?

• הוסף לסימניות
מדובר במחשב אני חושב לנובו
ווינדוס 10 יש לו.
איך מורידים מנטפרי?
זה יהיה בעיברית?
מה זה ביט?64 ביט וכדומה
איך עושים לזה פריצה?שיהיה לי ווינדוס 10 בחינם.
צריך להוריד לפני זה לאונקי ?אם כן איך?ומה עושים אחרי זה?
צריך לפרמט לפני זה את המחשב אם כן איך ?
יש אפשרות לעשות שתוכנות ישארו אם כן איך עושים את זה?
מאיפה מוקידים אחר כך תוכנות אם הם נמחקו ?תודה

• הוסף לסימניות
איזה רשימה...
נתחיל כך
להורדה בעברית 64 לחץ כאן
פריצה - תבקש שישלחו לך בפרטי
מורידים למחשב ועם תוכנה יעודית הופכים את הדיסק אונקי לדיסק התקנה להורדה לחץ כאן
בתהליך ההתקנה אתה בוחר את הדיסק שאליו אתה רוצה להתקין ומוחק אותו ואז בהתקנה הוא מבצע פירמוט
השאלה לגבי איך משאירם תוכנות לא ברורה (אתה מפרמט או לא?)
כל תוכנה יש מקום שממנה מורידים אותה כך שצריך לדעת איזה תוכנות אתה צריך ואם יש להם רשיון אז לפני הפרמוט נדרש לשלוף אותו מהמחשב וכן סיסמאות וכדו'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדובר במחשב אני חושב לנובו
ווינדוס 10 יש לו.
איך מורידים מנטפרי?
זה יהיה בעיברית?
מה זה ביט?64 ביט וכדומה
איך עושים לזה פריצה?שיהיה לי ווינדוס 10 בחינם.
צריך להוריד לפני זה לאונקי ?אם כן איך?ומה עושים אחרי זה?
צריך לפרמט לפני זה את המחשב אם כן איך ?
יש אפשרות לעשות שתוכנות ישארו אם כן איך עושים את זה?
מאיפה מוקידים אחר כך תוכנות אם הם נמחקו ?תודה

בקיצור אתה רוצה הדרכה על פירמוט מלא של מחשב כולל הורדת דרייברים מתאימים והתקנת ווינ' מחדש + התקנת תוכנות כשאתה אפילו לא יודע איך בודקים אם יש לך 64 ביט?
נשמע לך הגיוני??
לא עדיף לך לשלם לתכנאי 200 ש"ח ותסיים את הסיפור הזה עוד לפני שהוא יהיה יותר מסובך (קרי ע"י התקנה שלך בתוספת הסברים מאחרים).
תוכל לעשות חיפוש רגיל על איך מתקינים ווינ' ותמצא עשרות תוצאות בגוגל
אבל רק שתדע שזה לא מסתיים כך.
קח תוצאה אחת בלבד מיני רבות של יוסי מאתר Y4PC ההסבר כ"כ ברור ופשוט שאם את זה לא תעבור בהצלחה אזי חושבני שלרדת מזה יהיה יותר קל מאשר לרדת מעץ;)
מכאן תוכל לצפות בסרטון הדרכה
הצלחה..

• הוסף לסימניות
בקיצור אתה רוצה הדרכה על פירמוט מלא של מחשב כולל הורדת דרייברים מתאימים והתקנת ווינ' מחדש + התקנת תוכנות כשאתה אפילו לא יודע איך בודקים אם יש לך 64 ביט?
נשמע לך הגיוני??
לא עדיף לך לשלם לתכנאי 200 ש"ח ותסיים את הסיפור הזה עוד לפני שהוא יהיה יותר מסובך (קרי ע"י התקנה שלך בתוספת הסברים מאחרים).
תוכל לעשות חיפוש רגיל על איך מתקינים ווינ' ותמצא עשרות תוצאות בגוגל
אבל רק שתדע שזה לא מסתיים כך.
קח תוצאה אחת בלבד מיני רבות של יוסי מאתר Y4PC ההסבר כ"כ ברור ופשוט שאם את זה לא תעבור בהצלחה אזי חושבני שלרדת מזה יהיה יותר קל מאשר לרדת מעץ;)
מכאן תוכל לצפות בסרטון הדרכה
הצלחה..
הסרטון חסום תוכל לשלוח לי למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תכלס מהזה ביט?
יש קישורים לתוכנות פשוטות שנצרכות לנטפרי?
אם הורדתי את זה לאנקי אני יכול להשתמש רק פעם אחת בהתקנה או יותר?

• הוסף לסימניות
תכלס מהזה ביט?
ממש בקצרה
באופן כללי, כמות הסיביות של מחשב מציינת כמה נתונים הוא יכול לעבד, את מהירות עיבוד הנתונים, ואת קיבולת הזיכרון המרבית. כדי למטב את ביצועי המחשב, ספירת הסיביות של מערכת ההפעלה המותקנת במחשב צריכה להיות תואמת לספירת הסיביות של המחשב עצמו ולכן עליך להתקין את כמות הסיביות של הווינ' כמו מה שהמחשב תואם.
אם הורדתי את זה לאנקי אני יכול להשתמש רק פעם אחת בהתקנה או יותר?
כמה שתרצה
יש קישורים לתוכנות פשוטות שנצרכות לנטפרי?
מה אתה צריך לנטפרי?? לא הבנתי

• הוסף לסימניות
ממש בקצרה
באופן כללי, כמות הסיביות של מחשב מציינת כמה נתונים הוא יכול לעבד, את מהירות עיבוד הנתונים, ואת קיבולת הזיכרון המרבית. כדי למטב את ביצועי המחשב, ספירת הסיביות של מערכת ההפעלה המותקנת במחשב צריכה להיות תואמת לספירת הסיביות של המחשב עצמו ולכן עליך להתקין את כמות הסיביות של הווינ' כמו מה שהמחשב תואם.

כמה שתרצה

מה אתה צריך לנטפרי?? לא הבנתי
כי אני הולך להשיג נטסטיק של נטפרי.ישך קישור להכשרת סינון אחר וטוב מקובל עלי.אני אישית לא אוהב נטפרי

• הוסף לסימניות
תכלס מהזה ביט?
אם תרצה אולי גם זה יעזור לך לקבל עוד קצת מושגים בין 32 ביט ל64
מכאן
כי אני הולך להשיג נטסטיק של נטפרי
אתה צריך רק להתקין תעודות אבטחה של נטפרי ותו לא (התעודות משתנות לכל ספק בהתאם) יש להם תוכנה שעושה זו אוטומטי.
אלא א"כ אתה רוצה גם את תוכנת הוויפרי שלהם שחוסמת גלישה בwifi שלא תחת הסינון של נטפרי

• הוסף לסימניות
אם תרצה אולי גם זה יעזור לך לקבל עוד קצת מושגים בין 32 ביט ל64
מכאן

אתה צריך רק להתקין תעודות אבטחה של נטפרי ותו לא (התעודות משתנות לכל ספק בהתאם) יש להם תוכנה שעושה זו אוטומטי.
אלא א"כ אתה רוצה גם את תוכנת הוויפרי שלהם שחוסמת גלישה בwifi שלא תחת הסינון של נטפרי
מנטפרי מורידים ווינדוס ותוכנות בצורה תקינה?

• הוסף לסימניות
לא שייך לשלוח למייל כזה דבר
רק דרך ההורדות
זה אתר ההעלאות של נטפרי למה זה חסום לך?
ולשתף בציבורי גם לא יעזור זה יחסם
אין לי נטפרי אולי אני ישכיר.
אני יחפש בגוגל אולי יש כאילה שמשכירים אתרוג או נתיב.כי אני שונא את נטפרי .נראה כבר.תודה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כיצד להוריד ולהתקין ווינדוס 10 Windows במחשב באמצעות דיסק און קי.mp4
    44.5 MB · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם יש פתרון לשידוך הקטסטרופלי בין קנבה לנטפרי?
במקום גט כריתות,
הם עושים עינוי דין לכל רבע תמונה
דיוני הוכחות ארוכייייייייים לכל הארכה של גבעול פרח,
ומושב בית דין שלם להסרת רקע העננים ממטרית ילדים.
שלא לדבר על הורדת מצגת שעוסקת בתרגילי חיבור עד 10 שלוקח לה שני נצחים לעבור סינון

זה מרגיש כמו באג בתפעול
אין פה שום דבר מושתת ערכים מוסריות או סינון
כי אם אשרו את תמונת הגבעול כשהיה בגודל X למה הוא צריך להשלח לבדיקה נוספת אם אני מאריכה אותו למשל?
או עם האבן קבלה אישור של נטפרי למה הסרת הרקע של האדמה סביבה נשלחת לבדיקה של שעה???

האם יש פתרון?
1. יש פה משהו שיש לו סינון נטפרי ועובד טוב עם קנבה? שיספר איך
2. האם יש כלי דומה לקנבה שנטפרי חי איתו יותר בשלום?

תסכלת מיגעת.
אמרו לי שעם אתרוג עובד חלק, לא סיבה להחליף את סינון את נטפרי שאני מרוצה ממנו בגדול- עד קנבה. אבל אולי גאוני נטפרי ינסו ללמוד מאתרוג למה אצלם זה עובד כמו שצריך
אבל אוליג
לא חושבת ששווה בשביל זה לעבור לאתרוג, מרוצה מנטפרי בכללי ברמת התכנים, אבל אולי לנטפרי יש אופציה לבדוק מה אתרוג חוללו שקנבה כן עובד להם?,
 תגובה אחרונה 
אני רוצה להעלות נקודה שפתאום 'קפצה' לי.

כאשר בחור ספרדי מישיבה בפריפריה נוסע הביתה כי לא חש בטוב, והמשטרה הצבאית מופיעה באותו לילה בביתו. זה לא ולא קרה במקרה, נכון?

נניח שמו בישראל: יהודה בן זקן.

נניח רגע לשאלה המקוממת לכשעצמה למה נטפלים דווקא לספרדים, ונתמקד בשאלה הבאה: איך הם ידעו? מי גילה להם שבליל י"ד כסליו אפשר לתפוס עריק פלוני בכתובת הוריו??

יש 2 אפשרויות בסך הכל.

1. איכון סלולרי על כל המוגדרים עריקים
  2. רשת עניפה של משתפ"ים

נפרק את זה רגע לבנה אחרי לבנה, אוקיי?

אם יש איכון – האם לכל בחור ישיבה יש קו סלולרי על שמו? אני די בטוח שלא. אז המשמעות היא שהם צריכים להשיג רשומות של כל בעלי הקווים במשפחה, נגיד למשפחה בן זקן מנתיבות יש 10 קווים. ואז לאכן את כולם, ולבודד אחד מהם שנמצא בקביעות במשך ימים ארוכים באותה נקודה, ואז בהצלבה עם מערכות מידע אחרות יודעים שהכתובת X בבני ברק היא ישיבה כלשהי. שם לומד כנראה העריק "שלהם" – יהודה ני"ו.

מסקנה?

עריק יהודה בן זקן משוייך למס' סלולרי 05555555 שרשום על שם האבא, אליעזר בן זקן. ואז כאשר המספר הנ"ל פתאום מגיע לילה לבית הוריו – הגייסים יכולים להתנפל.

מה שמעלה את השאלה הבאה...

עד כמה זה חוקי, למען ה'?

נגיד נגיד שהמשטרה הצבאית ביקה אישור מגלי בהרב מיארה שאישרה בחפץ לב לבצע איכון אחר מס' סלולרי הרשום על שם יהודה בן זקן. העריק. אני מניח שהוגשה בקשה רוחבית כזו ואושרה בחיוך גדול.

אבל איזה פעלול חוקי יכול לגרום לאישור לעשות איכון סלולרי אחרי מס' של האבא? אליעזר? מבחינת החוק הוא אזרח שומר חוק, שבנו בן ה 18 לא ברשותו.

חשבתם על זה?

ובוא ניגע באפשרות השניה. ב'.

כדי שבחור מישיבת כסא רחמים או כל ישיבה אחרת, יסכים להיות חלאת המין האנושי ולדווח לגייסים על כל בן ישיבה שנוסע להוריו, הוא צריך להיות יצור מאוד מריר, מאוד אוהב כסף, ומישהו שקל לשכנע אותו לעשות את העבודה שלו. להלשין.

אז אם הייתי רכז שטח בשב"כ, הייתי מפעיל חמ"ל עם כמה עשרות בני תורה לשעבר, שמכרו את נשמתם לשטן, והם 'מדובבים' בחורי ישיבה תמימים, חלשים, בכל ישיבה ספרדית, נותנים להם כמה מאות שקלים על כל פיסת מידע, ומבטיחים להם שלא יקרה שום רע לכל בחור שהם ילשינו עליו.

אוקיי?

אבל זו אפשרות לא סבירה. כי כדי להפעיל רשת כזו צריך המון כוח אדם מאוד ספציפי. אנשים שמכירים את השפה, הז'רגון של בני התורה הספרדים, ויכולים להפעיל עליהם לחצים פסיכולוגיים חכמים, ולהפוך אותם למשת"פים.

כמה חבר'ה כאלו יש? כנראה בודדים. אז הצבא צריך לאתר כמה עשרות כאלו, שמוכשרים בשכנוע, לתת להם כלים וכסף ולסייע להם במערך שלם וענף להשיג משת"פים בכל ישיבה ספרדית...

זה לא מחזיק, כי מתישהו מישהו יישבר, הלב היהודי יכה בו, והוא יספר לרב של הישיבה שהוא בתפקיד כזה וכזה – והרשת כולה תיחשף וכולם יהיו זהירים.

אז מה כן קורה פה? (עשו לי חסד ואל תיכנסו לפוליטיקה פנים חרדית, זה לא מעניין אותי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה