א
אוהב לחיות
אורח
- הוסף לסימניות
זהו, נמאס לי, החלטנו להחליף את כל החדר אמבטיה, כולל ה-כ-ל, אמבטיה, שירותים, קרמיקות וכו'
כמה כסף לבקש מהדוד מאמריקה בשביל זה?
וואלה מבלבל@~תמר~ את יכולה אולי לעזור לי בזה?
רוצה שאני יעזור לך להתבלבל או להתמקד?
אני אתן לך מידע
ואת תעני לי את התשובה לשאלה ששאלת...
אריחים
150-350 ש"ח למ"ר
אסלה
600-1,700 ש"ח
ברזים
300-1,000 ש"ח
דלתות כניסה לאמבטיה
1,000-2,500 ש"ח
ריהוט בהתאמה אישית
(ארון, שידות, משטחי כיור)
5,000-15,000 ש"ח
מראות
100-300 ש"ח
כיור רחצה פשוט
120-550 ש"ח
כיור רחצה יוקרתי
600-2,400 ש"ח
גופי תאורה פשוטים
100-350 ש"ח
גופי תאורה יוקרתיים
500-2,500 ש"ח
כמה יעלה השיפוץ עצמו?
שיפוץ חדר אמבטיה סטנדרטי
1,500-5,000 ש"ח
שיפוץ חדר אמבטיה יוקרתי
5,000-15,000 ש"ח
חידוש אמבטיה
1,000-2,500 ש"ח
חידוש מקלחון
1,000-2,200 ש"ח
עבודת ריצוף
300-400 ש"ח למ"ר
עבודות חיפוי וצבע
150-300 ש"ח למ"ר
בניית חלון או החלפת חלון
1000-4000 ש"ח
עבודות אינסטלציה(תלוי בשטח מה קיים)
1500 - 5000 ש"ח
עבודות איטום (אם צריך)
2500-6000 ש"ח
ולא מבטיחה לך שהצלחתי לדייק.
הוו זה כבר מעודדכן נישמע הגיוני
כולל אמבטיה כיור +שיש וארון ברזים ריצוף קרמיקה חלון ודלת באיכות טובה
וגם עבודה
כן.חשבתי בהתחלה על אזור ה20,000
נשמע לך הגיוני?
ממששששששש לא השיפוצניקהשיפוצניק קונה ת'חומרים או אני?
זה המחיר של האריחים או כולל את העבודהאריחים
150-350 ש"ח למ"ר
לחלוטיןאמבטיה זה מקום שבהחלט נעים להשקיע שיהיה יפה ואסתטי
יש המון דברים לקשט גם בלי מחירים בשמים.
אבל גם שיהיה נוח
הלואי..................................כמובן שעליך לחפש קבלן אמין וישר ונח לבריות
מהנסיון שלי לרב הקבלנים יש קשר טוב עם חנויות של חומר שחור יותר מאשר חנויות של חיפויים וחומרי גמר- וגם כשהיה להם קשרים עם חנות של חחיפויים וכו - זה קשר עם חנות אחת ספציפית ואת מוגבלת לבחור רק שם ואין לך מנוס גם אם לא היה שם מה שרצית...לרוב הקבלנים יש חנות שהם קשורים אליה והיא מסדרת להם מחיר זול במיוחד
מנסיון, ומתוך העבודה...זהו, נמאס לי, החלטנו להחליף את כל החדר אמבטיה, כולל ה-כ-ל, אמבטיה, שירותים, קרמיקות וכו'
מה זאת אומרת מתוך העבודהמנסיון, ומתוך העבודה...
15-25 אלף ₪.
תלוי ברמה שאתם הולכים עלי'ה....
הלואי..................................
מהנסיון שלי לרב הקבלנים יש קשר טוב עם חנויות של חומר שחור יותר מאשר חנויות של חיפויים וחומרי גמר- וגם כשהיה להם קשרים עם חנות של חחיפויים וכו - זה קשר עם חנות אחת ספציפית ואת מוגבלת לבחור רק שם ואין לך מנוס גם אם לא היה שם מה שרצית...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים