אם מי שיקבל מאוד מאוד אוהב סושי הוא ישמח לקבל, אבל את צריכה לדעת טוב מאוד להכין בצורה טובה ומדויקתאין לי מושג איך עושים את זה
אני פשוט רוצה להכין משלוח מנות עם דגים ולא בא לי סלמון או כזה כזה אני צריכה משהו יותר אישי
יש למשהי רעיון איך אני מכינה סושי או רעיון דומה?
בוודאי.ולהביא סתם סלט עם סלמון זה מכובד?
הלכתי לבדוק מה זה וגיליתי שזה נאבוודאי.
רק אל תקראי לזה "סתם סלט עם סלמון" אלא סביצ'ה...
אין בעיה עם אצות וכזה?אני עושה סלט שזה בעצם סלמון עם ירקות מוקפצים.
את יכולה לעשות כל סלט חסה ועל זה לשים קוביות סלומון מוקפצות עם טריאקי.
וסושי לא מסובך להכין, רק צריך לדעת את הטכניקה אני עושה כמעט כל שבת.
אני למדתי דרך הדרכות באינטרנט.
אצות בכשרות מהודרת אין בכל חנות.אין בעיה עם אצות וכזה?
כל החומרים נמצאים בכל חנות? איך משיגה את המחצלת לגלגול?
או שיש איזה תחליף לאצות הללו כי זה נראה דוחה
את יכולה להכין סלט סושיולהביא סתם סלט עם סלמון זה מכובד?
אני רוצה להכין משהו שישר יראו אשזה דגיםאת יכולה להכין סלט סושי
ופעם הכנתי למשלוח מנות רוגלך סלומון עם 3 מטבלים
סלט סושי רואים ישר שזה דגיםאני רוצה להכין משהו שישר יראו אשזה דגים
כי הקונספט זה דגים
יש לך עוד רעיון?
גפילטע פישיש לך עוד רעיון?
שלחתי משלוח בנושא דגים:
קופסת טונה
פישקאלאך
דגדגים בצלופן
דגי ג'לי בצלופן
וגולת הכותרת- פרוסת "גפילטע פיש" מחלווה (ה"קלופס" של 500 גר', פרוס) עם "גזר" ממשמש מיובש.
![]()
אני רוצה להכין משהו שישר יראו אשזה דגים
כי הקונספט זה דגים
יש לך עוד רעיון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //