אני רוצה להסיר את אופיס 2007 מהמחשב אך הוא לא מופיע בתוכניות ותכונות?

• הוסף לסימניות
מה עלי לעשות כדי למצוא אותו, או כדי להסיר אותו מהמחשב איכשהו?!

כעת הבנתי שבעבר בלי לשים לב עשיתי לו ב-סיסיקלינר "מחק כניסה",
האם יש אפשרות לפתור בעיה זו ולהחזיר אותו כדי למחוק אותו?

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
הוא נמצא כנראה בprogram files.
ע"י ריבו ניתן למצוא אותו ולמחוק אותו ואת כל מה שקשור אליו.
אם לא, ניתן להתקין אותו שוב בכדי למחוק אותו.

• הוסף לסימניות
וואי.
תודה שוב "פרסומון"!

איך אני משיג 'ריבו'?

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק מצליח.
ברשימת התוכנות הוא לא מופיע, אך בצד יש שם אופיס, אני לוחץ עליו ולא יודע על מה עוד ללחוץ

תודה שוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1338888:
מה עלי לעשות כדי למצוא אותו, או כדי להסיר אותו מהמחשב איכשהו?!

כעת הבנתי שבעבר בלי לשים לב עשיתי לו ב-סיסיקלינר "מחק כניסה",
האם יש אפשרות לפתור בעיה זו ולהחזיר אותו כדי למחוק אותו?

בתודה מראש!

יש כלי של מיקרוסופט הנקרא תיקון FIX שמסיר את האופיס 2007 בבקשה
לווינדוס 7 https://copy.com/yqTbUkTlrym0
לווינדוס 8 https://copy.com/gGYhWvzvHswF
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1350558:
"דוד כהן".
זה בהחלט עבד בצורה יעילה ומוצלחת ביותר!
אלפי תודות!!!

שמחתי לעזור.
ד"א לפני כל עדכון לגירסה מתקדמת או הסרה מומלץ להשתמש בכלים האלו, לטובת הכלל אעלה קישור ישיר לאתר של מיקרוסופט הנותן את הכלים הללו:
הקישור בבקשה לחברי פרוג היקרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה