יש להם כאן ניק, אולי תנסו כאן...ובארגון שמחת אחים לא ענו לי,
שמירה על חולים/לשמח לחולים
ניתן לעשות זאת אצלנו קבוצת "המתנדבים שמחת אחים"
ליצירת קשר a0542447189 @ gmail.com
אני לא נשואה ואין לי איך לארגן אבל אני כן רוצה להשתלב במערך הזה של ההתנדבות בשבתות, דרך איזה ארגון התנדבתם?לא יודעת אם זה עדין רלוונטי כיום, ולא יודעת מה הפרטים ליצירת קשר עם האחראי אבל לפני 6 שנים התנדבנו כזוג צעיר בשבת בסורוקה - עשינו כמה סיורים לחפש אנשים מלווים שנתקעו ללא מקום שינה ועשינו סעודה גדולה לכולם היה ממש חסד ומאוד נהנינו מתאים מאוד לזוגות ללא ילדים - צעירים/מבוגרים.
יש בסורוקה מוקד שבת, ואכן יש שם בחורות מתנדבות (וגם זוג). אבל אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר.אני לא נשואה ואין לי איך לארגן אבל אני כן רוצה להשתלב במערך הזה של ההתנדבות בשבתות, דרך איזה ארגון התנדבתם?
איש החסד הרב יהודה ספקטור זצ"ל אך אולי ישי מישהו אחר שמשתמש בנייד הזה היום ועוסק בחסד גם כן.יש בסורוקה מוקד שבת, ואכן יש שם בחורות מתנדבות (וגם זוג). אבל אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר.
מצאתי בגוגל את המספר הזה
052-6176135
אני מירושלים ואין לי דרך להגיע עכשיו לשיבאתנסי את רחשי לב יש מערך מתנדבי שבת בשיבא
מחוברים לחיים עזר מציון 073-2477777אני מירושלים ואין לי דרך להגיע עכשיו לשיבא
ממה שאני יודעת, כיום בד"כ לא צריך מתנדבים\ות לשבת ( יש הרבה שקופצים על זה... מי כעמך ישראל)לא יודעת אם זה עדין רלוונטי כיום, ולא יודעת מה הפרטים ליצירת קשר עם האחראי אבל לפני 6 שנים התנדבנו כזוג צעיר בשבת בסורוקה - עשינו כמה סיורים לחפש אנשים מלווים שנתקעו ללא מקום שינה ועשינו סעודה גדולה לכולם היה ממש חסד ומאוד נהנינו מתאים מאוד לזוגות ללא ילדים - צעירים/מבוגרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים