עזרה אני רוצה לחיות עם חשבון....

• הוסף לסימניות
ב"ה עבר מעל עשור מאז שהתחתנו....
בחיים לא חיינו עם חשבון,
אין לנו מושג מה ההכנסות / ההוצאות לחודש (אין חובות ב"ה)
החלטנו לעשות סדר בעניין....
נסיתי לבד בבית ללא הצלחה.....
אני מחפשת יועץ להדריך אותנו איך לעשות זאת.....
איך לחיות עם חשבון................. ולהתחיל לחסוך גם בהוצאות................
מי שמכיר מנסיון אישי בלבד, ויכול להמליץ לנו על אחד כזה, זה יעזור מאוד.
באיזור בית שמש
תודה!

• הוסף לסימניות
ממליצה כנל על מסילה
עזרו מאד לגיסתי
אין לי פרטים שלהם לצערי.

• הוסף לסימניות
בבית שמש מתגורר ישראל גוטמן, האחראי על כל מערך ליווי המשפחות להתנהלות כלכלית אחראית, מטעם ארגון מסילה.

מפגישות שהיו לנו, ומהיכרותי עם התכנים שלו, אני יותר ממעריך שהוא האיש שאתם צריכים
מכיר אותו והוא מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכם!
שאתם חושבים על זה עכשיו ולא מחכים להסתבכויות!
כנ"ל, ממליצה על מסילה.
יש להם מסלול לאנשים כמוכים- כמה פגישות עם ש"ב ביניהם, למודעות כלכלית

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: אני נגוע מאד בהצעתי.

עברתי אישית גם מהארגונים שצויינו פה וגם כאלו שעוד לא נרשמו ואני ממליץ בכל פה על צבי סילבר
(מנכ"ל מסילה בעבר) - נייד: 0547876901

• הוסף לסימניות
באתר ארגון פעמונים יש הרבה חומר ומידע, וגם שמעתי המלצות חמות - אבל אין לי ניסיון.
בהצלחה

• תודה
Reactions: ISO
  • הוסף לסימניות
רוצים משהו מהצפון תותח ?
אולי דרך זום או טלפון...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על צבי סילבר.
מנסיון...

• הוסף לסימניות
לי יש ניסיון עם מקימי.

לפעמונים פניתי, אבל לפי מבחן ההכנסות והוצאות זריז שהם עשו לי, הגיעו למסקנה שאין לי מה להכניס יותר (שזה לרוב השיטה, איך מכניסים יותר ומוציאים פחות:).

אולי השתנו, כדאי לבדוק.

שמעתי על צבי סילבר, אין לי ניסיון.

בכל מקרה, כדאי לחפש דוגמא לאקסל של הכנסות הוצאות, אמור להיות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: אני נגוע מאד בהצעתי.

עברתי אישית גם מהארגונים שצויינו פה וגם כאלו שעוד לא נרשמו ואני ממליץ בכל פה על צבי סילבר
(מנכ"ל מסילה בעבר) - נייד: 0547876901
גם אנו ממליצים מאד על צבי סילבר-
מומחה, מכיר את השטח יש לו פתרונות
קבענו איתו פגישת יעוץ לפני כמה שנים שהיתה שווה כל שקל
עד היום עובדים לפי הדרכתו ומתייעצים מידי פעם
והוא ממש לא בעד לחיות בצמצום ולרדת בצרכים
אלא מלמד איך לחיות טוב עם מה שיש ולהוסיף על מה שיש.
יש לו גם קו עם הרצאות הדרכות במגון נושאים

• הוסף לסימניות
לי יש ניסיון עם מקימי.

לפעמונים פניתי, אבל לפי מבחן ההכנסות והוצאות זריז שהם עשו לי, הגיעו למסקנה שאין לי מה להכניס יותר (שזה לרוב השיטה, איך מכניסים יותר ומוציאים פחות:).

כנראה שפנית לפעמונים הדל"י (שאתר האינטרנט הוא שלהם), אני פניתי לפעמונים החרדי והם מאד עזרו לי, ולא נתנו לי להרים ידיים וכו'...
ממליץ מאד

• הוסף לסימניות
כנראה שפנית לפעמונים הדל"י (שאתר האינטרנט הוא שלהם), אני פניתי לפעמונים החרדי והם מאד עזרו לי, ולא נתנו לי להרים ידיים וכו'...
ממליץ מאד

• הוסף לסימניות
איך פונים לפעמונים החרדי?
לא דרך אתר פעמונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה