כללי אני רוצה ליצור קובץ לשליחה במייל, עם קישור אוטומטי לכתובת מייל

• הוסף לסימניות
מקווה שהובנתי... רוצה שלחיצה על הכתובת, תפתח מיד תיבת שליחת מייל.
או במקביל לחיצה על כפתור 'לפרטים', 'לחץ כאן' וכו'.

האם יש אפשרות לעשות את זה בקובץ PDF רגיל, בצורה שתוכל להפתח בכל מחשב?
האם יש אפשרות ליצור את זה על תמונה מוטמעת בגוף המייל?

• הוסף לסימניות
לא יודעת להסביר לך איך לעשות.
אבל לא תמיד זה נח הקישור המיידי כי זה פותח שליחה דרך אאוטלוק
ואני לא עובדת עם אאוטלוק, כך שלפעמים אין לי איך ליצור קשר...
עדיף לעשות את הקישור דווקא לכתובת המייל עצמה.. [במילים של המייל] או לכל הפחות לרשום ליד את הכתובת לאנשים כמוני.

• הוסף לסימניות
שיפתח חלון לשליחת מייל אינלי מושג בדיוק.
אבל יש אפשורת באינדיזיין ליצור קובץ פי די אף אינטראקטיבי, ושם את יכולה להגדיר לו שלחיצה על מילים מסוימות ישלחו אותו לדף אינטרנט מסוים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1105140:
לא יודעת להסביר לך איך לעשות.
אבל לא תמיד זה נח הקישור המיידי כי זה פותח שליחה דרך אאוטלוק
ואני לא עובדת עם אאוטלוק, כך שלפעמים אין לי איך ליצור קשר...
עדיף לעשות את הקישור דווקא לכתובת המייל עצמה.. [במילים של המייל] או לכל הפחות לרשום ליד את הכתובת לאנשים כמוני.

זה שנפתח אטומטית דרך אאוטלוק זה קשור להגדרות מייל.
אם כותבים את הכתובת מייל אטומטית נוא נהיה קישור שכשלוחצים עליו נפתח מייל (עכ"פ במחשב שלי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה