אני רוצה למוד את תוכנת מנגה!

• הוסף לסימניות
יש ספר או קובץ הדרכה ללימוד עצמי?
כל המוכשרים והמוכשרות כאן, איפה למדתם?
אם אני חושבת על לימוד פרטני, כמה שיעורים לדעתכן זה יקח? זה נקרא תוכנה מסובכת? (יש לי ידע נרחב בהרבה תוכנות)
מי שיכול לענות ולו על שאלה אחת, אני אודה לו מאוד מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני לומדת אצל דן בר לב http://bldraw.co.il/
יש ציירים טובים שלמדו פה בפרוג.

• הוסף לסימניות
ממליץ בכל לב על דן בר לב.
מיוחד מקצועי מקיף ואיכותי מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים, אני לא רוצה ללמוד כ"כ רציני כמו אצל דן ברלב, רק לדעת את התוכנה
יש ספר שאני יכולה ללמוד ממנו? זה תוכנה קלה ללמידה או מורכבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג פלג;1429178:
תודה למגיבים, אני לא רוצה ללמוד כ"כ רציני כמו אצל דן ברלב, רק לדעת את התוכנה
יש ספר שאני יכולה ללמוד ממנו? זה תוכנה קלה ללמידה או מורכבת?

באתר של המנגה סטודיו יש שיעורים שלמדתי מהם והשאר זה פשוט לנסות לבד. אני התחלתי לאייר ולצבוע בה בערך לפני שבועיים וחצי. היא די קלה אבל בצביעה חייבים פשוט להתנסות כדי להבין מה כל כלי עושה (שזה למעשה מחקה את האמצעים הידניים בצביעה בשונה מהפוטושופ שפשוט מוסיף שכבות). וגם עלו לי כמה שאלות וליהיא המקסימה עזרה לי! (יש לה את המדריך הכתוב של המנגה פעם היא שלחה לי...)

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשלוח למייל את המדריך אם תרצי. יש סרטונים שמסבירים הכל מאוד מפורט ומובן, וגם מדריך PDF. רק צריך לדעת קצת אנגלית.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה יכול לשלוח לי בפרטי את המייל שלו/ה

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לליהיא שמציעה עזרה לכולם עם המנגה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה