- הוסף לסימניות
בקיצור:
הנושא כאוב.....
פתרונות לכל הצדדים.......
בדיסק סי די כנראה האפשרויות יותר טובות......
הנושא כאוב.....
פתרונות לכל הצדדים.......
בדיסק סי די כנראה האפשרויות יותר טובות......
אז אני שמחה לציין שכבודו יכול ליצור קשר עם כמה חברות טכנולוגיה עולמיות, ולעשות הרבה כסף. שמחה בשבילו.אני מכיר גם 'פתרונות' לפתרונות האלו, אבל לא יכול לשתף ע"ג הפורום. רק לציין שהענין פתיר לחלוטין.
בצחוק או מה?בדיסק סי די כנראה האפשרויות יותר טובות......
אני רץ...אז אני שמחה לציין שכבודו יכול ליצור קשר עם כמה חברות טכנולוגיה עולמיות, ולעשות הרבה כסף. שמחה בשבילו.
מסכימה שלהפיץ סרטון ולמנוע את הקלטתו זה בלתי אפשרית.בצחוק או מה?
אני רץ...
ביינתיים חברות ה'טכנולוגיה' עסוקות בלהילחם במפרסמים ברשת:
https://www.geektime.co.il/sdarot-new-interface/
https://www.geektime.co.il/google-drive-movies-episodes/
https://www.geektime.co.il/tag/אתר-סדרות/
אני לא מדבר על הקלטת מסך באירוע. זה דבר שבכל מקרה האיכות שלו גרועה לחלוטין, ואפשר גם למנוע את זה.
להפיץ סרטון ולמנוע את הקלטתו במסך זה בלתי אפשרי. כמות האביזרים שנמכרים בדולרים בודדים שיכולים להתחבר למסכים ומסכים שמתחברים למסכים ועוד - היא אינסופית.
כמות האביזרים שנמכרים בדולרים בודדים שיכולים להתחבר למסכים ומסכים שמתחברים למסכים ועוד - היא אינסופית.
רק ציטוט ממה שכבר כתבתי לפני כן .וזה המון פיתוח, ולא שווה את הסיכון שישתמשו במסכים שיש בהם הקלטה בכפתור
?פתרונות חומרה
יש באותו יום, אבל לא בו זמנית, ובמחשבה שניה אולי אולי כן, ועל אשתו הוא כן סומך.כלומר: אין הקרנות בו זמנית באותו יום!
יש כאן תוכנה עם הוראות באנגליתאין לי אופציה של תיבה אישית, אשמח לפרטים.
איפה?
תיקנתיאיפה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים