כללי אני רוצה לעשות מנוי למאגר תמונות

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הייתי ב-cdbank
ואני מחפשת משהו קצת יותר "נקי" ברמה העקרונית.
(נקי ממש אפשר למצוא רק בפרוג)

• הוסף לסימניות
לא כולם יודעים, אבל באייסטוק יש פילטר מיוחד ליהדות החרדית!

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי (אולי יש) אין אתרי תמונות "נקיים". רק לנסות לחשוב שמה שבשבילנו "מלוכלך" בשבילם זה החיים הרגילים שהם לא רואים בזה שום דבר שלילי (אדרבה כמה שיותר "מלוכלך" האתר יותר אטרקטיבי לצערנו)

חלק מאתרי התמונות נותנים אפשרות של "חיפוש בטוח" או משהו כזה שזה מונע מלתת סוג תמונות של שלוש קליפות הטמאות

אז או להכנס עם משקפי שמש או כמו שהולכים ברחוב ומה שרואים זה בהעברה בעלמא...והשם יעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטגרפר;113409:

איפה? אני מכיר רק את זה Adult Content Filter

• הוסף לסימניות

אשמח שתסביר לי איפא מגדירים זאת בבקשה.

• הוסף לסימניות

וזה באמת טוב? או שהוא מביא רק תמונות של "דוסים"? (בצחוק...)

מה הוא מסנן הפילטר הזה ומהו המחיר לכזה לוקסוס....

ממש תודה!!!

• הוסף לסימניות
באמת?!?! איך אני מגיעה לזה?

• הוסף לסימניות
עזבו אייסטוק.

אגלה לכם סוד. אם תחשבו בגדול, בקרוב ממש תופתעו (בגדול) גם בענין הזה.
תתחילו להתרגל ליותר

• הוסף לסימניות
פרוג! אתם גדולים!!! אם אתם דואגים לנו ל"אוכל כשר" (של גרפיקאים..)!
זה ממש לא מציאותי- יהיה מאגר כשר??????????????????????

• הוסף לסימניות
באמת?? קחו בחשבון, חבר'ה, שלא תוכלו לקחת את יש לי יום יום שי ולהעלות את זה לשם (אם אכן בזה מדובר), כן?

עם כל הכבוד לאלו שטענו בתוקף שמותר להשתמש בזה, תשתמשו קצת בראש...

• הוסף לסימניות
באמת כדאי לעזוב את אייסטוק...

בדקתי עכשיו שוב, אני חוזר ממה שכתבתי. היה נדמה לי כי הם כותבים הרבה פעמים שיש להם Adult Content Filter, אבל באמת זה לא מועיל כלום.

סליחה על המידע האי מדוייק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה