כללי אני רוצה לעשות מנוי לשאטרסטוק פעם ראשונה

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהי מנוסה תתנדב להדריך אותי בכמה צעדים איך לעשות את זה נכון בלי טעויות.
בסה"כ אני צריכה מנוי לחודש אחד בודד עבור לקוח.
ומכיוון שאף פעם לא יצא לי לעשות מנוי, והאנגלית שלי די בסיסית.
ושמעתי פה המלצות על כך שכדאי בשעה מסויימת ביום.
ושצריך להיזהר לא לסמן איזה V במהלך ההרשמה שמאפשר להם להמשיך את המנוי אוטומטית וכדומה.
אשמח אם מישהי נחמדה תוכל לתת לי הדרכה קצרה תוכ"ד,
שלא אעשה טעויות
תודה רבה!

יכולה? אשמח שתפני אלי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או לטלפון שבחתימה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את בטוחה שיש אפשרות לעשות מנוי לחודש בודד?
לפי מה שאני רואה האפשרויות הן לשנה שלמה.

• הוסף לסימניות
האמת? אין לי מושג.
חשבתי שאפשר
וואו אני מקווה שלא חייבים לשנה שלמה.

אני צריכה בערך 160-200 תמונות .
הן יודפסו די בקטן, כמה סנטימטרים כל תמונה, וחלק מהו על גודל A5
מה עושים?
חייבים לקנות תמונות בודדות? הן פשוט הרבה יותר יקרות
יש קרדיטים וכדומה שלפי גודל תמונה קטן יותר המחיר מוזל יותר?
מה עושים?
אשמח לכל מידע ועיצה
תודה

• הוסף לסימניות
שלחתי לך מייל.

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה להדריך אותי עכשיו בכמה דקות איך להירשם?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1884281:
מישהי יכולה להדריך אותי עכשיו בכמה דקות איך להירשם?
תודה רבה

יש לי נסיון רב בנושא
את יכולה להתקשר אלי 052-7643917

• הוסף לסימניות
תודה רבה לניק Avishag מהפורום!
איזו עזרה נדיבה במייל ובטלפון
הסתדרתי, יישר כח!

• הוסף לסימניות
אם יש משהו מיוחד לדעת, בעיקר כדי לא להסתבך, נשמח כולנו לשמוע! :p

• הוסף לסימניות
בעקרון זה פשוט ורק צריך לדאוג לבטל את האפשרות לחידוש המנוי באופן אוטומטי כל פעם מחדש.
בכל אופן הם שולחים הודעה כשהם מחדשים. לי הם חידשו בטעות (טעות שלי) ומיד ביטלו כשביקשתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה