- הוסף לסימניות
שיווק נכון מביא קהלים שאתה בכלל לא חולם שיגיעו אליך....
סליחה שחשדתיךאת זה אני מכיר מזמן. בקטע של מקצוענות נראה לי שאני בסדר גמור +
כאן יש לך מספר חנויות:איפה אפשר להשיג את זה?
כבר היום כולם מקלטים במיקסר פלוס מכשיר הקלטהאני רואה את כל האורגניסטים מגיעים עם מחשב להקלטה, וצריך מחשב גם בשביל לערוך את ההקלטה, אז למה שלא יצטרכו מחשב?
לדעתי בדיוק הפוך.... יש כאלה שרוצים להיות עם מחשב משום שהם חושבים שזה תדמית....נראה לי שמכשיר הקלטה (זום H4/6)קטן יותר נח ממחשב גדול..
ואולי גם יש כאלה שלא רוצים להיות עם מחשב באירוע משום תדמית....
היום כבר לא אני חי בשוק ואני גם מנגן וגם מארגן של קלידן מאוד חזק בשוק היום מחפשים חיים קלים מביאם מכשיר הקלטה ומקלטים ליתר ביטחון גם במיקסר יש כאלה שרןצים לתת במקום מיד את הקלטה אז באים עם מחשב וכך עורכים במקוםלדעתי בדוק הפוך.... יש כאלה שרוצים להיות עם מחשב משום שהם חושבים שזה תדמית....
לדעתי בדיוק הפוך.... יש כאלה שרוצים להיות עם מחשב משום שהם חושבים שזה תדמית....
בא נעשה סדר, בחתונות יש מה לערוך ובד"כ יושבים על זה אח"כ, לא באירוע על רגל אחת (נדמה לי שראיתי גם כאלה אבל נדבר בנורמה ההגיונית).היום מחפשים חיים קלים מביאם מכשיר הקלטה ומקלטים ליתר ביטחון גם במיקסר יש כאלה שרןצים לתת במקום מיד את הקלטה אז באים עם מחשב וכך עורכים במקום
השאלה איזה תדמית, בקטע של מקצוען או שמור...זה תדמית
לתפוס קשרים עם המאכערים שעוסקים בזה
אני מתכוון כרגע להתמקד יותר בקהילה שלי.
שלחתי לך הודעה פרטיתואווו, קודם כל תודה רבה לכולם שענו פה כ"כ ברור עם רצון לעזור, באמת ממש עזרתם לי, תודה.
@וואו רעיון איך אני פונה אליך? תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים