מידע שימושי אני רוצה לקנות נגן

• הוסף לסימניות
מה יש לכם להמליץ?
משהו טוב במחיר שפוי ששוה בשבילו לחכות חודש פלוס (בהבדל של 10 שקל זה לא שווה את זה...)
תומך בלוטוס
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה במחיר כזה שווה לקנות מסין?

את שני הנגנים שקנינו לאחרונה יצא לנו לשלוח לתיקון במסגרת האחריות
וקיבלנו במקומם חדש + מחודש

האם לא עדיף עוד כמה שקלים עם אחריות?

שואלת ברצינות...

• הוסף לסימניות
יש מצב שלצפון זה לוקח יותר זמן?
אני לא מכירה את התנהלות הדואר...
הכל בסדר, שבוע זה מינימום...
אפשר לבדוק באתר הזה איפה זה אוחז: https://t.17track.net/en
למה במחיר כזה שווה לקנות מסין?

את שני הנגנים שקנינו לאחרונה יצא לנו לשלוח לתיקון במסגרת האחריות
וקיבלנו במקומם חדש + מחודש

האם לא עדיף עוד כמה שקלים עם אחריות?

שואלת ברצינות...

מנסיון של כמה וכמה מכשירים כאלה (הזמנתי למעלה מ17 כבר... לחברים ומשפחה) זה מחזיק הרבה הרבה יותר מזמן האחריות, ואגב גם אם קורה משהו לקנות חדש עדיין יעלה יותר זול מאותו דגם בארץ...

• הוסף לסימניות
מנסיון של כמה וכמה מכשירים כאלה (הזמנתי למעלה מ17 כבר... לחברים ומשפחה) זה מחזיק הרבה הרבה יותר מזמן האחריות, ואגב גם אם קורה משהו לקנות חדש עדיין יעלה יותר זול מאותו דגם בארץ...
תודה

מתאים גם לילדים?

• הוסף לסימניות
האם התפריט בנגן הוא בעברית?

• הוסף לסימניות
אם כבר נגן...
אני מחפשת כבר זמן רב אזניות בלוטוס טובות ולא יקרות כי בארץ ממש יקר וגם הרוב של חברות גדולות...אז אולי מישהו מכיר אזניות טובות שיתחבו לי לנגן הנ''ל ואם אפשר קישור
תודה

• הוסף לסימניות
האם יש לכם גם קישור לנגן איכותי עם רמקול מובנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה