סוכרת סוג 1 אני רק שאלה, לדיון פתוח

• הוסף לסימניות
למה לא משלבים את הכלים של הבינה המלאכותית בתוך המשאבה?
הם כבר עשו את כל הדרך. מה שנשאר זה רק לשים בפנים איזה צ'אט ג'יפיטי...
תדמיינו את זה, אתה מוציא את המשאבה, לוחץ על כפתור צדדי ואומר "אכלתי צלחת קרונפלקס"...
אתה מקבל התראה עם שאלה "האם אכלת משהו בעשרים דקות האחרונות?"...
מה רע? זה עשוי להקל מאוד את הניהול!
וגם אנחנו נרוויח על הדרך צ'אט ג'יפיטי צמוד... מגיע לנו, לא?...

• הוסף לסימניות
למה לא משלבים את הכלים של הבינה המלאכותית בתוך המשאבה?
הם כבר עשו את כל הדרך. מה שנשאר זה רק לשים בפנים איזה צ'אט ג'יפיטי...
תדמיינו את זה, אתה מוציא את המשאבה, לוחץ על כפתור צדדי ואומר "אכלתי צלחת קרונפלקס"...
אתה מקבל התראה עם שאלה "האם אכלת משהו בעשרים דקות האחרונות?"...
מה רע? זה עשוי להקל מאוד את הניהול!
וגם אנחנו נרוויח על הדרך צ'אט ג'יפיטי צמוד... מגיע לנו, לא?...
אין סיכוי שיתנו לצא'ט GPT להתערב בצורה לא מבוקרת במשאבה,
זה חייב לעבור מחקרים ואח"כ אישורים של ארגון הבריאות הבינלאומי,
בטח ובטח שנכון להיום התוצאות הם ברמת הנחמד ומעלה,
ולא מעבר,
נדמה לי שלא מזמן יצא אזהרה של משרד הבריאות לרופאים שלא להסתמך דיאגנוזות מGPT.
וכן של בג"ץ נגד שימוש של עו"ד בכתבי תביעה והגנה, היות והוא מצטט אסמכתאות לא קיימות,
תאר לך איזה מצב מסוכן יכול להיווצר משימוש כזה

• הוסף לסימניות
אין סיכוי שיתנו לצא'ט GPT להתערב בצורה לא מבוקרת במשאבה,
זה חייב לעבור מחקרים ואח"כ אישורים של ארגון הבריאות הבינלאומי,
בטח ובטח שנכון להיום התוצאות הם ברמת הנחמד ומעלה,
ולא מעבר,
נדמה לי שלא מזמן יצא אזהרה של משרד הבריאות לרופאים שלא להסתמך דיאגנוזות מGPT.
וכן של בג"ץ נגד שימוש של עו"ד בכתבי תביעה והגנה, היות והוא מצטט אסמכתאות לא קיימות,
תאר לך איזה מצב מסוכן יכול להיווצר משימוש כזה
ודאי, אבל אתה שוכח שגם כל הנושא הזה של הבינה המלאכותית לא מבוקר בכלל, ובכל זאת הוא הוכנס ובהצלחה רבה. השאלה שלי היתה - למה אי אפשר לשחזר את ההצלחה?

• הוסף לסימניות
ודאי, אבל אתה שוכח שגם כל הנושא הזה של הבינה המלאכותית לא מבוקר בכלל, ובכל זאת הוא הוכנס ובהצלחה רבה. השאלה שלי היתה - למה אי אפשר לשחזר את ההצלחה?
תהיה בטוח שבעודנו מתדיינים ברגעים אלו ממש, יש חברות שכבר עובדות על פיתוח כזה.
אבל ברור שזה לוקח זמן...

• הוסף לסימניות
תהיה בטוח שבעודנו מתדיינים ברגעים אלו ממש, יש חברות שכבר עובדות על פיתוח כזה.
אבל ברור שזה לוקח זמן...
לא בטוח בכלל.
דיברתי עם הרופאה של הסוכרת שלי (ד"ר פלוריס, למי שמכיר) לפני יומיים והיא אמרה לי שהיא לא יודעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה