כללי אני, רק שאלה...

• הוסף לסימניות
בתקייית הזיפ מצורף הרשיון באופן אוטומטי. מה הבעיה?
לא יודעת מה לומר, גם לי זה נשמע הזוי..
זה מה שהם כתבו לי (תרגום גוגל)

תודה רבה לך על פנייתך.

ברגע שאתה להשיג כל מנויי Freepik תקבל קישור להורדת מסמך רישיון עם כל תמונה שהורדה של Freepik. רישיונות PDF אלה ייאפשרו לך להשתמש במשאבים של Freepik עם יתרון בלתי ייחוס והם יישארו פעילים פעם חברות הפרמיה שלך פגו.

אנא זכור כי עליך לשמור על הרישיונות שהורדתם כדי להבטיח את ההגנה על השימוש הזה של המשאבים שלנו, מאז אתה רק תוכל להוריד את מסמכי הרישיון בתקופת חברות פרמיה שלך אבל לא אחרי זה הסתיים.

• הוסף לסימניות
@EPaP ,
אם את פותחת כמה קבצים באותה תיקייה זה מחליף לך אותם.
יש קובץ PDF להורדה, מתרגלים... :confused:

ולמי שלא הוריד עד עכשיו, יש את הכל שמור להורדה באזור האישי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשאטר את לא קונה זכות, את קונה זכות שימוש. כמו בפונטים. זה לא נהיה חפץ שלך לכל דבר.
ברור שזה לא הופך לרכושי ואני רק מקבלת אפשרות להשתמש
רק הבנתי שיש הגבלה לגבי שימוש באלמנטים עם מוצרי אומנות וטכסטיל.
הבנתי טוב?
זה דבר שחשוב לי לדעת היות ואני מתעסקת המון בעיצוב מוצרים.

• הוסף לסימניות
הערתי שלי:
מבחינה הלכתית, בררתי, אין בזה בעיה
(אם יש מוצר כלשהוא שבעליו לא מסוגל לשמור עליו,
והוא נמצא ברשות הרבים, ללא שמירה
אין לו רשות לאסור על אנשים לקחת אותו מרשות הרבים)

חשבתי על ראיה טובה מאוד בס"ד שהפרת זכויות יוצרים אסור מדאורייתא משום גניבה (והשמעתי את הדברים לרב חשוב והוא נהנה).
הרי חז"ל אומרים ש"גוי שלמד תורה חייב מיתה" (סנהדרין נט.). ואיסורו מזה שכתוב "תורה צוה לנו משה מורשה קהילת יעקב." התורה היא הקנין הרוחני של העם היהודי (ה"מורשה" של "קהילת יעקב"), וגוי שמשתמש ונהנה מהקניין הרוחני הזה עובר על גניבה (וכל איסורי בני נח הם חיובי מיתה ולכן גוי שלמד חייב מיתה). הרי לא מדובר שהגוי בדווקא גנב ספר תורה או ספרים אחרים. לא מדובר בגזל של חפץ. אלא מדובר שהוא למד תורה - ואפילו אם למדו אותו בעל-פה. זאת אומרת שאין כאן גזל של חפץ אלא יש כאן שימוש והנאה בקניין רוחני כאשר הבעלים של אותו קניין רוחני לא נתנו את ההסכמה לשימוש זה.
והרי אין דבר שאסור לגוי שמותר לנו חוץ מבהמה מפרכסת ("מי איכא מידי שלישראל שרי ולגוי אסור?", סנהדרין, שם).
ולמרות שאנחנו מכירים מהי תורה, הגוי לאו דווקא יודע מה זה. אלא מספיק שהוא משתמש במורשה של אחרים, בקניין הרוחני שלהם, ללא רשותם. המעשה הזה - שימוש בקניין רוחני שאינו שלו - הופך אותו לגנב וגורם לו חיוב מיתה.
ולכאורה איסור מיתה זה בוודאי דאורייתא.
נמצא איפה שהאיסור של שימוש (לימוד, הנאה וכו') בקנין רוחני ללא רשות בעלי הקנין הרוחני הוא איסור גניבה מדאורייתא, בין לגוי ובין לישראל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני רוצה תמונה בודדת משאטר יש אפשרות לקניה חפ"ע?
זה לשימוש אישי כך שלא בא לי לשלם יקר.

• הוסף לסימניות
מצטער על ההקצפה אבל כמו שאמרתי פירסמתי היום מאמר באתר שלי שמציג כמה מאתרי התמונות שמאפשרים להוריד תמונות לשימוש מסחרי בחינם כך שלא חייב לעבור על החוקים של Shutterstock.

אתם יכולים לצפות באתרים בקישור מתחת:
https://www.yydevelopment.co.il/עיצוב-גרפי-דפוס/תמונות-בחינם/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה