דרוש מידע אני רק שאלה!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני שואל בתום לב כאחד שנהנה מהפורום של פרוג וכן בני ביתי
עלה לאויר ביום שישי נושא לגבי עיתון משפחה על העלאת מחירים
וכל אחד ואחת נתן את קולו מי לטוב ומי למוטב
וכן אני חשבתי לתומי שהמחיר 26 ש"ח הוא יקר וזכותו של אדם לחשוב אחרת
אך מדוע המנהלים של הפורום הסירו לגמרי את כל הנושא והשירשור שבתוכו
לו היו נועלים זה עוד מובן
אבל להסיר לגמרי למה?
הרי בשביל זה מיועד הפורום בין היתר
מה חטא חטאו האנשים שסותמים להם את הפה
בתקוה שיפול על אוזניים קשובות

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור.

היו שם בסוף כמה הודעות בעייתיות, אבל למה למחוק את כל האשכול שהיה צרכני ואינפורמטיבי.

• הוסף לסימניות
תקראו את הכללים של פרוג, תבינו....

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבינה את העצבים. כל המטרה של פרוג זה להיות מקצועי ולשמור על המקצועיות בדיוק כדי שזה לא יהפוך להיות פורום בעייתי. המנהלים פה בסה"כ עושים את מלאכתם כדי שהפורום הזה יישאר נקי וישאר פתוח ע"י כל החסימות למיניהן כדי לספק למי שצריך תוכן מקצועי נגיש. אז אני אולי נשמעת המטיפה בשער אבל אין מה להתעצבן

• הוסף לסימניות
אסביר את השאלה.

האשכול ההוא עמד יפה במשך כמה ימים. המנהלים, שהיו פעילים כאן כל אותם הימים, עברו עליו כנראה כמה פעמים וראו אותו כראוי להתנוסס כבוד על האתר המכובד.

השאלה היא האם בגלל שהייתה בסוף הודעה בעייתית צריכים למחוק את כולו?

שאלה לגיטימית וחביבה למדי.

• הוסף לסימניות
אסביר את השאלה.

האשכול ההוא עמד יפה במשך כמה ימים. המנהלים, שהיו פעילים כאן כל אותם הימים, עברו עליו כנראה כמה פעמים וראו אותו כראוי להתנוסס כבוד על האתר המכובד.

השאלה היא האם בגלל שהייתה בסוף הודעה בעייתית צריכים למחוק את כולו?

שאלה לגיטימית וחביבה למדי.
אותו דבר עם האשכול של הרוסים.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבינה את העצבים. כל המטרה של פרוג זה להיות מקצועי ולשמור על המקצועיות בדיוק כדי שזה לא יהפוך להיות פורום בעייתי. המנהלים פה בסה"כ עושים את מלאכתם כדי שהפורום הזה יישאר נקי וישאר פתוח ע"י כל החסימות למיניהן כדי לספק למי שצריך תוכן מקצועי נגיש. אז אני אולי נשמעת המטיפה בשער אבל אין מה להתעצבן
קודם כל זה נושא סופר מקצועי וחברתי (ועדיף מהמון נושאים שהם פטפטת וד"ל)
ומה קשור לגבי תוכן נקי? ולגבי החסימות למיניהן ? לא כ"כ הבנתי מה קשור....

בתקוה שיבדקו טוב טוב לפני שמסירים אשכול שלם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה