כללי אני שוב פעם צריך עזרה

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלכתי להדפיס בבית דפוס את העבודה שלי (עבודה בודדת)
ומכיוון שזה עבודה בודדת הם לא עושים לי חיתוך
אשמח לקבל הצעה איך אני יחתוך את זה בצורה הכי טובה ומדוייקת שיש בלי פאשלות כמובן

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בסכין יפני וסרגל,
ובמקומות של הביגים בעזרת סרגל לחרוץ בעדינות עם החלק האחורי של הסכין היפני...
יצא מצויין...

• הוסף לסימניות
עם סכין יפנית ולא במספרים!
להיעזר בסרגל.
על משטח נוח לחיתוך (עדיף סיליקון או משהו כזה)
כדאי לעשות חיתוכים בשלבים - חלש ומעליו חזק.

• הוסף לסימניות
זהו שאין לי ביגים
הזאתי בבית דפוס אמרה שהם לא עושים ביגים

• הוסף לסימניות
לגבי הביג הסבר למה שכתבו מעלי:
ניתן לעשות אותו בקלות עם סרגל וסכין יפנית, במקום להעיר את חוד הסכין בצד החותך מעבירים על הצד השני של הסכין (הצד הקהה), זה יוצר כעין שקע ממש בדומה לביג אמיתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבית דפוס שאני מכיר יש גיליוטינה בחוץ למי שרוצה לחתוך לבד.
אבל הרעיונות שנתנו לך פה נכונים אבל לא הייתי משתמש בסכין יפני ליצירת ביג מהסיבה שזה ישרוט את הנייר והצבע. צריך משהו חלק, אולי החלק הכהה של סכין מטבח פשוטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1222533:
לא הייתי משתמש בסכין יפני ליצירת ביג מהסיבה שזה ישרוט את הנייר והצבע. .

עושים את הביג בצד ההפוך להדפסה ולא בצד המודפס, וכך זה לא שורט את הצבע...

• הוסף לסימניות
בסוף הסתדרתי חתכתי עם סכין יפני
את הקיפולים עשיתי עם סרגל או אפילו בלי
וזהו בעיקרון
קצת התפקשש אבל לא נורא זה לא עכשיו למסחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה