אני שונאת לעשות סקר שוק. מה הגיבוי הכי טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1738921:
מה רע בכונן חיצוני עם קיבלות גדולה של 2T ? יש לי כבר כמה ומאוד נח לי ..

נערוו.

• הוסף לסימניות
שתיהם מצוינים. תראי מי הכי זול.

הרווח בסוגרסינק (SugarSync) שאת יכולה לקבוע איזה תיקיות לגבות באופן קבוע. בדרופבוקס הוא מגבה רק את התיקיות שלו.

• הוסף לסימניות
אני יכולה גם להחליט על תיקיות מהכונן הניד? כי רוב התמונות שלי עוברות בסוף לשם.

• הוסף לסימניות
למה דרובוקס זול משמעותית?

• הוסף לסימניות
זה לא שדרופבוקס זול, זה מחיר ריאלי ותחרותי מול גוגל ומיקרוסופט.

זה אומר ש SugarSync יקר.

לענ"ד כדאי לך לבדוק מה קורה במגה, רק שם את תצטרכי לגבות לבד בכל פעם שאת רוצה וזה לא נעשה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שאני מבינה את ענין הגיבוי האוטומטי, ולא בטוחה שאני צריכה את זה.
אני רוצה מחסן לקבצים. גמרתי לעבוד על לקוח? לתקוע את זה בענן ולשכוח.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעדיף לך https://mega.co.nz/

אבל שימי לב שאם שכחת את הסיסמא, הלכו הקבצים.

(אני משום חושב שאם את לא צריכה את הגבוי האוטומטי עדיף כבר גוגל דרייו :) אחרי הכל זה שייך לגוגל ולא לאיזה מישהו עלום שם שיכול פתאום להעלם)

העירו לי שטעיתי, שבמגה יש אפשרות חדשה של גיבוי אוטומטי. עמם הסליחה (זה 50 GB חינם. שווה לנסות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1739178:
פוטו טופ,
איך את יודעת מה להעביר לכונן ומה כבר נמצא עליו? יש לך קבצים שעשית בהם שינויים וכ'ו איך את מעדכנת את הכונן שיתאים למה שקורה במחשב?
תודה!

יש לי תיקיה עם רצף התמונות כולל הכל, חוצמזה לכל משפחה תיקיה.
את תיקיית הרצף (כל 10,000) אני מרוקנת לכונן בכל פעם שהמחשב מאותת שהוא מלא. . לא נוגעת בו זה רק לגיבוי .
ואת המשפחות , רק אחרי מסירת העבודה אני מעבירה לתיקיה של תמונות לאחר עיבוד. ובו כל משפחה תיקיה שכוללת את הרואו, ההמרה, העיבודים, והעיצובים... כל עוד לא סיימתי זה על המחשב, זמין.

מסתדרת עם זה מצוין .

• הוסף לסימניות
יש תכנה חינמית עם איור של חתולה (לא זוכרת את שמה כרגע)
שתפקידה להעתיק את הקבצים החדשים שנוצרו בתיקיה מסויימת באותו היום בלבד (או לפי הגדרה) לכונן חיצוני/תיקיה מסוימת.
מוצלח ביותר!!! מנסיון

• הוסף לסימניות
יש למישו ניסיון עם ענן של בזק?

• הוסף לסימניות
כן.

אם את צריכה שבאמת יהיה לך גיבוי, זה לא המקום.

• הוסף לסימניות
אז מיכל, נרדמתי אתמול....

עכשיו רגע, עד שאני מסתבכת עם הדרובוקס והשני, מגיע גם מגה. מה הקטע של מגה?

• הוסף לסימניות
התוכנה שעוזרת לגבות רק קבצים חדשים מהיום הנוכחי
Roadkil's Unstoppable Copier
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1739445:
יכול להיות שעדיף לך https://mega.co.nz/

אבל שימי לב שאם שכחת את הסיסמא, הלכו הקבצים.

(אני משום חושב שאם את לא צריכה את הגבוי האוטומטי עדיף כבר גוגל דרייו :) אחרי הכל זה שייך לגוגל ולא לאיזה מישהו עלום שם שיכול פתאום להעלם)

העירו לי שטעיתי, שבמגה יש אפשרות חדשה של גיבוי אוטומטי. עמם הסליחה (זה 50 GB חינם. שווה לנסות)

לא נכון,
את יכולה לשמור מפתח, שמשחזר לך את הסיסמא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1739691:
התוכנה שעוזרת לגבות רק קבצים חדשים מהיום הנוכחי
Roadkil's Unstoppable Copier
בהצלחה

מה הבעיה עם תוכנה שמגבה כל יום את אותו יום?
איך יודעים איזה גודל איחסון לקנות? ואיפה משיגים את התוכנות שמירה האלו?

• הוסף לסימניות
גודל אחסון קונים לפי מה שרוצים.

הבאתי למעלה תוכנה מצוינת

לגבי mega אפשר לשמור מפתח ומבחינתי זה אומר שאפשר לשמור סיסמא.
כל אתר אחר נותן אפשרות של שחזור סיסמא על פי כל מיני פרמטרים שונים בלי שנצטרך להחזיק באמתחתינו עוד משהו.
בגיבוי, בגל את שפותחים את זה רק מדי תקופה, הנושא של שחזור סיסמא מאד חשוב

• הוסף לסימניות
לי יש את התוכנה Goodsync שמתעדכנת לי כל יום על כל השינויים שעשיתי בתיקיות שגיביתי (לכונן פנימי נוסף)
בינתיים נראה מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה