אנליטיקס השתגע או האקרים השתעממו?

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב,
יש לי כמה אתרים בשלבי בניה והם כלל לא באויר, חיברתי את גוגל אנליטיקס והגדרתי שיתן לי התראה אם יש שינוי חד במבקרים. עד כאן סיפור פסטורלי.
האימה מתחילה כשראיתי את הנתונים הבאים....
צפה בקובץ המצורף 265139
צפה בקובץ המצורף 265140
איך אנשים יכולים להיכנס לאתר הוא בכלל לא באויר?
ומה מעניין סיניים ורוסיים, הודים, יפנים, דרמנים, ספרדים מקסיקנים באתרים שלי?

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.03‏.10 ב‏.3.27.01 אחה״צ.png
    KB 32.1 · צפיות: 0
  • צילום מסך 5776‏.03‏.10 ב‏.3.39.27 אחה״צ.png
    KB 31.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מה זה שלב בנייה? האתר יושב על שרת שיתופי או שרת מקומי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;1860373:
ֿ
עדיין לא פרסמתי אותו!

• הוסף לסימניות
מנסים לעזור לך, שואלים אותך האתר יושב על שרת שיתופי או שרת מקומי?
אבל תשובות ברורות אין.

• הוסף לסימניות
האתר יושב על וויקס?
(אני שואל כי האתר שלך שמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;1860373:

שרת שיתופי

נכתב ע"י 3 פינות;1861017:
האתר יושב על וויקס?
(אני שואל כי האתר שלך שמה)

לא. האתרים האלו לא בויקס. הם בפוליו.

• הוסף לסימניות
אז האתר באוויר.
אם כן, למה אתה כל כך מופתע שהיו כניסות אליו (מסתבר שאלו כניסות של "עכבישים" למיניהם)...

• הוסף לסימניות
האתרים לא באויר. (לא מדובר על האתר שלי.)

• הוסף לסימניות
מה זה אומר עכבישים? זה כניסות אמיתיות של אנשים?

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש דבר כזה. אתר שכבר יותר משנה לא באויר (כנראה שהלקוח הפסיק לשלם על הדומיין, או על האחסון). ובאנליטיקס רשומים 150 כניסות בחודש האחרון.
מעניין באמת למה זה קורה. אבל זה לא כזה פלא גדול בעיני.
בשביל שתרשם כניסה באנליטיקס לא צריך שבאמת מישהו יכנס לאתר, אלא שאנליטיקס יחשוב שמישהו נכנס. זאת אומרת הופעל הסקריפט של אנליטיקס עם המזהה של האתר. אולי זה מישהו קאש, או משהו כזה. (למרות שמעניין שאנליטיקס לא קולט מה קורה).

• הוסף לסימניות
גם אצלי..
אתר שכבר יותר מחודש לא קיים, והדומיין שלו מנתב לאתר אחר, אבל עדיין יש לי סטטיסטיקות של רוסיה\קונגו\יפן ועוד.

• הוסף לסימניות
האמת, שלי זה לא כ"כ מפריע. אבל ערכתי חיפוש קצרצר והבנתי שאכן מדובר בספאם. אחד מהסוגים נקרא GHOST והוא עושה ספאם באנליטיקס מבלי להיכנס לאתר.
כאן יש מידע לגבי זה ואיך נפתרים מזה.

דרך אגב, מי שאנליטיקס חשוב לו מאוד צריך לקחת את הענין של ספאם בחשבון, משום שזה מקלקל לו את הנתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה