את יכולה לשאול את עצמך למה זה כל כך מפריע לך.את האמת שהיא הולכת לטיפול רגשי.
אבל כמה שאני רואה הוא לא כ"כ עוזר לה.
(היא לא הולכת מבחינה עקרונית למטפלת עם תואר)
אני כמובן לא הולכת להתערב לה,
אבל אני כ"כ מרחמת על בעלה והילדים,
ואפילו עליה עצמה, כי היא מודעת למצב ב-100%.
איך אני יכולה לעזור בלי להתערב?
אולי יש איזשהוא רעיון שהיא לא חשבה עליו.בעיקרון לא לכל מצב כואב אפשר למצוא פיתרון,
אולי אם היא מעלה את הנושא אפשר להביע דעה בעדינות-
אבל אם היא מודעת מה יש לך להגיד?
אני שואלת את עצמי למה זה כל כך מפריע לי:את יכולה לשאול את עצמך למה זה כל כך מפריע לך.
מוכר עד כאב.סליחה??
מישהו אמר שכל האנשים הרגישים דורשים מהסביבה, מנסים לחנך את כולם??
ה' יודע כמה אני מתאפקת ולא אומרת מילה כשלועסים לי באוזן או כשיש רעש שמוציא אותי מדעתי וכן הלאה..
אסור לכתוב/לבטא קושי?
מוכר עד כאב.
אני רגישה לקולות של לעיסה ברמה לא הגיונית.
יכוך לההרס לי אירוע אם אני יודעת ושומעת מה המרקם של כל ביס שהכניסה ההיא לידי...
תתחשבוווווו!!
רק שיש בעיה מוכרת, מרב שאנשים מפחדים ללעוס לידי הם אוכלים כמי שכפאו שד...
איך אני מבקשת בלי לגרום לאנשים שלידי לצום?
משהו יודע?אשמח לדעת באיזה מקצועות הכי מתאים לארמי"ם לעבוד?
שאלה טובה, אבל אי"א לענות עליה בקצרה.משהו יודע?
זה דחוף לי....
מבינה שאת שואלת כי לאר"מים קשהאבל בכל אופן אין כיוון?
איזה מקצועות הם יותר טובים?
וכאלה...
בנוסף, (בקשר לשאלה של @סוס כסוף על חומרים מותאם לציבור החרדי),אולי יהיה לתועלת הספר החדש יחסית
"חדות ועומק" של ליבי רוזנטל
(שאגב גם מיוחסת לה ההגדרה המחודשת של התכונה כ"חדות ועומק")
שמותאם במדויק לציבור החרדי
יש כאן אשכול על הספר כולל דוגמאות.
תודה @להקליד אני רק אדייק אותך מעט.בנוסף, (בקשר לשאלה של @סוס כסוף על חומרים מותאם לציבור החרדי),
יש גם ספר (שכחתי את שמו) שהוציאה @רות גולדבלט
וכעת היא כותבת על זה סידרת כתובת בקראט
ואתמול היא צירפה באשכול כאן את הכתבה האחרונה משם.
הייתי אומרת אולי זה קושי בויסות החושי ?מוכר עד כאב.
אני רגישה לקולות של לעיסה ברמה לא הגיונית.
יכוך לההרס לי אירוע אם אני יודעת ושומעת מה המרקם של כל ביס שהכניסה ההיא לידי...
תתחשבוווווו!!
רק שיש בעיה מוכרת, מרב שאנשים מפחדים ללעוס לידי הם אוכלים כמי שכפאו שד...
איך אני מבקשת בלי לגרום לאנשים שלידי לצום?
זה תלוי קודם כל (כמו אצל כל האנשים) בנטיות תעסוקתיות אישיות - האם האדם נוטה לחשיבה חוקרת, האם הוא טוב בבינאישי, האם הוא טוב בעשיה הדורשת התמצאות פיזית במרחב, וכולי וכולי.אשמח לדעת באיזה מקצועות הכי מתאים לארמי"ם לעבוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //