לא היה סמיילי כזה... אז נאלצתי לפתוח הודעה...מילה נרדפת, זה יפה איך שאת מקבלת את עצמך!
אפילו 'זורמת' עם עצמך כמה שאת מכנה את עצמך 'כבדה'...מילה נרדפת, זה יפה איך שאת מקבלת את עצמך!
אין לך מושג כמה אני מזדהה. הגדרת אותי בול, תנק'ס.אבל אז אני הולכת לסביבה שקטה. בלי גירויים. ואם אין סביבה שקטה באזור, אז אני נהיית שקטה.
אני לא כזה זורמת.אפילו 'זורמת' עם עצמך כמה שאת מכנה את עצמך 'כבדה'...
מדויק עד כאב!כשאני מוצפת מאוד רגשית זה גם מגיעה להצפה חושית חזקה.
עם עצמך, גם לא? אני חושבת שהיא התכוונה לקבלה עצמית ולא לזרימה.אני לא כזה זורמת.
וואלה גם אותי מסעירים שינויים דרמטיים, רק בכיוון ההפוך... אני אוהבת את הריגושים האלה.אני טיפוס ממש לא זורם, קשה לי עם שינויים דרמטיים, זה מסעיר אותי מאוד.
וואלה זה אחד הקשוחים. כשיורדים עלייך בשולחן שבת באמצע ויכוח פוליטי בצרחות- על זה שאת סותמת אזניים...בכללי (מאמינה שיש עוד כאלו כאן) יש לי מיזופוניה. יכולה להגיע בקלות למצבי כעס, בגלל רעשים, ואף אחד לא מבין מה הבעיה, איך זה מפריע?
שולחן שבת - ליבת האירוע.זה אחד הקשוחים. כשיורדים עלייך בשולחן שבת באמצע ויכוח פוליטי בצרחות- על זה שאת סותמת אזניים...
יש לך תובנות בנושא לחלוק איתי?
וואי אני מזדהה לגמרי!!מדויק עד כאב!
בכללי (מאמינה שיש עוד כאלו כאן) יש לי מיזופוניה. יכולה להגיע בקלות למצבי כעס, בגלל רעשים, ואף אחד לא מבין מה הבעיה, איך זה מפריע?
בכל אופן ככה זה נשמע לפי הכתיבה שלךאני לא כזה זורמת.
ומהכתיבה שלך נשמע שאת לא ארמי"ת ...בכל אופן ככה זה נשמע לפי הכתיבה שלך
אני גם כזאת, ותאמת אוהבת את זה מאוד.אני אוהבת שיחות עמוקות מאוד. אוהבת לחפור בכל נושא. כמעט כל שיחה שהיא עניינית, בלי שום רגש - מיותרת מבחינתי.
אבל! אישית אני יכולה לומר, שעם דמויות סמכות קשה לי לנהל שיחות נפש\עמוקות.
אוהבת דיסטנס ברור. מורה לא אמורה לדעת עלייך יותר מדי. זאת דעתי.
אבל יכול להיות שזה אצלי ספציפי, וכל אחת מרגישה אחרת.
אשמח לשמוע, מה זה?אגב, מישהו פה מתעניין גם באניאגרם? כי גם הוא עזר לי מאוד.
קשה לי עם שינויים דרמטיים, זה מסעיר אותי מאוד.
יו כמה הזוי אני בדיוק שתיכם ביחד.אלה גם אותי מסעירים שינויים דרמטיים, רק בכיוון ההפוך... אני אוהבת את הריגושים האלה.
אני לא היחידה בבית, הרבה פעמים זה גנטי כפי שהבנתי.אני היחידה בבית כזאת ואפשר לומר שאני חריגה בנוף בקטע הזה.
אפיון טיפוסים מ1 עד 9, חיפוש קצר, ותראי שאלון על זה, שאחריו אומרים לך מה הטיפוס שלך, ומה הטיפוסים המשניים.אשמח לשמוע, מה זה?
שלי? למה זה נשמע כך?ומהכתיבה שלך נשמע שאת לא ארמי"ת ...
אם היה לי בפרטי היה יותר טובשלי? למה זה נשמע כך?
הנושאים החמים