אנשים רגישים מאוד.

מצב
הנושא נעול.
בנאדם שמגיב ככה יש בעיות עם עצמו? או למי שמקבל תגובות כאלה?
אדם שמגיב ככה, צריך להבין שלא כולם כמוהו, והאדם שמקבל את התגובות האלה - גם כן צריך להבין שלא כולם כמוהו. הוא צריך ללמוד להחליק על מה שאומרים לו, ולא לקחת את זה קשה.
מקווה שהבנת...

שוב לא הבנתי, גיטרסטית😉...
בנאדם שמגיב ככה יש בעיות עם עצמו? או למי שמקבל תגובות כאלה?
חחח האמתי שקראתי לניק בשמי - לא חשבתי על כל זה :)

אני חושבת בעיות של המגיב
מה את חושבת?

אדם שמגיב ככה, צריך להבין שלא כולם כמוהו, והאדם שמקבל את התגובות האלה - גם כן צריך להבין שלא כולם כמוהו. הוא צריך ללמוד להחליק על מה שאומרים לו, ולא לקחת את זה קשה.
מקווה שהבנת...
הפעם הבנתי..
כשמסבירים לי לאט אז אני מבינה לאט..
אז אולי הוקפתי באנשים מאוד חסרי רגישות? ואיכשהו רוב האנשים סביבי קצת חסרים את ההבנה שדיברת עליה.
לא אמרתי שאני נפגעת כשאומרים לי את זה, אלא שלמדתי לשתוק הרבה פעמים את מה שיש לו לומר.
ו @GITARIST אני מסכימה איתך במקום כלשהו... כאילו, אני מבינה שאני היחידה פה שמקבלת תגובות כאלה וחסרה חֵברה תואמת עומק.

מקווה שהבנת...
חשבתי על זה שזה עינין של ניפרדות
אבל חשבתי שזה יהיה מידי עמוק לכתוב
אבל אני רואה שצדקתי.

בכל מיקרה אם את האדם שמקבל את התגובה הזו וזה פוגע בו
יש עינין לנסות להסביר לאדם שמולך שזה פגע בך
אלא אם כן אתה יודע שהוא לא יאזין לך וזה יפגע בך יותר
אז לשתוק ולחשוב שזה שלו. בכל אופן מאיך שאני רואה את זה עכשיו

נערך לאחרונה ב:
הפעם הבנתי..
כשמסבירים לי לאט אז אני מבינה לאט..
אז אולי הוקפתי באנשים מאוד חסרי רגישות? ואיכשהו רוב האנשים סביבי קצת חסרים את ההבנה שדיברת עליה.
לא אמרתי שאני נפגעת כשאומרים לי את זה, אלא שלמדתי לשתוק הרבה פעמים את מה שיש לו לומר.
ו @GITARIST אני מסכימה איתך במקום כלשהו... כאילו, אני מבינה שאני היחידה פה שמקבלת תגובות כאלה וחסרה חֵברה תואמת עומק.
הכל טוב לפעמים אני לא כ"כ מצליחה להסביר את עצמי,
אבל לא בהכרח שאנשים שמגיבים כך הם חסרי רגישות
אולי זה כבד להם .... העומק הרגישות
ואולי אלף סיבות אחרות.

חשבתי על זה שזה עינין של ניפרדות
אבל חשבתי שזה יהיה מידי עמוק לכתוב
אבל אני רואה שצדקתי.

בכל מיקרה אם את האדם שמקבל את התגובה הזו וזה פוגע בו
יש עינין לנסות להסביר לאדם שמולך שזה פגע בך
אלא אם כן אתה יודע שהוא לא יאזין לך וזה יפגע בך יותר
אז לשתוק ולחשוב שזה שלו.
אגב, זה גלש לזה אבל לא דיברתי רק על פעמים שאני נפגעת, אלא גם על לפעמים שאת חושבת על החיים, ועולה לך שאלות מהותיות כאלה משומקום- והאנשים כזה צוחקים: וואלה איך הגעת לשם?- ועוברים הלאה, או פשוט לא מצליחים להבין למה התכוונת.
או שאת לא מצליחה להסביר את עצמך....
וכן, בין השאר, גם פגיעות וכאלה.
נכון שקיבלנו הרבה מתנות, ולחיות את החיים ברובד עמוק יותר זו מתנה מדהימה. אבל האם על אנשים רגישים מדי ניגזרה בדידות?
אז אני מבינה שהתשובה שלכם היא- לא. נכון?

אני מבינה שאני היחידה פה שמקבלת תגובות כאלה וחסרה חֵברה תואמת עומק.
סתם המלצה: שיחות עמוקות מנהלים אחד על אחד. עם מנהלים אותם עם קבוצה הערך שלהם יורד. @ציף את כתבת שאת בחברה חסרת עומק, תנסי פעם לדבר עם מישהי אחד על אחד ותראי שהכול אחרת.

ושוב פעם, אני ממליצה לכל מי שלא עשה את שאלון האניאגרם, לעשות אותו. הוא ממש עוזר (לי לפחות).

לפעמים שאת חושבת על החיים, ועולה לך שאלות מהותיות כאלה משומקום- והאנשים כזה צוחקים: וואלה איך הגעת לשם?- ועוברים הלאה, או פשוט לא מצליחים להבין למה התכוונת.
או שאת לא מצליחה להסביר את עצמך....
וכן, בין השאר, גם פגיעות וכאלה.
ערכתי את ההודעה.

נשמע כמו יותר אנשים שטחיים.

נכון שקיבלנו הרבה מתנות, ולחיות את החיים ברובד עמוק יותר זו מתנה מדהימה. אבל האם על אנשים רגישים מדי ניגזרה בדידות?
אז אני מבינה שהתשובה שלכם היא- לא. נכון?
לפי דעתי צריך לדבר על כל מה שאנחנו רוצים אבל פשוט עם האנשים המתאימים.

אם יש בן אדם שאת אוהבת אותו אבל הוא יותר שטחי , מקליל באופיו אל תדברי איתו על דברים מהותיים
לעומת זאת אם יש לך חברה שהיא יותר חכמה דברי איתה על זה

וכך בכל נושא

יש כאלו שיחשבו שזה סמרטוט ריצפה, אבל אני לא חושבת ככה.

• תודה
Reactions: Hi!
סתם המלצה: שיחות עמוקות מנהלים אחד על אחד. עם מנהלים אותם עם קבוצה הערך שלהם יורד. @ציף את כתבת שאת בחברה חסרת עומק, תנסי פעם לדבר עם מישהי אחד על אחד ותראי שהכול אחרת.

ושוב פעם, אני ממליצה לכל מי שלא עשה את שאלון האניאגרם, לעשות אותו. הוא ממש עוזר (לי לפחות).
יש לך אותו?
ואגב נשמה הכל טוב אני לא חסרה שיחות עומק... כן חסרה שהאנשים סביבי, גם אם אנחנו נדבר עמוק, עדיין אני מרגישה שאנחנו לא באותו מקום, איך אני יסביר... בעיות בביטוי עצמי....
יש לי חברה אחת כזו, אבל אנחנו לא זמינות מספיק אחת בשביל השנייה.
ורציתי, תמיד, שהאנשים הקרובים אליי יהיו כמוני, בראש שלי. ולא מצאתי. וחיפשתי של החיים, באמת.

ורציתי, תמיד, שהאנשים הקרובים אליי יהיו כמוני, בראש שלי. ולא מצאתי. וחיפשתי של החיים, באמת.
הייתי משאילה לך את חברה שלי
יש לי חברה מהממת! שפשוט מבינה ה - כ - ל
אין לי כוונה להוציא לך את העיניים.

חחח הכל טוב...
גם לי יש חברות מדהימות, אבל עדיין.. הן לא משתייכות לקבוצת העילית של האר"מים... עזבו כנראה זאת תחושה אינדיבודואלית שלי, סוג של חסר כזה....
ו @מילה נרדפת השאלון של רינה ידגר, יואב פלד או השאלון האינואיטיבי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה