זה בהחלט נכון בהרבה מקרים,מי ששואל בפרוג אין לו גישה לבוטים
בהחלטזה בהחלט נכון בהרבה מקרים,
למשל חסומי נטפרי קהילות.
זה למה מביאים מ GPT ולא מגוגל,אני מצטטת מGPTואני אסביר למה- במקום לחפש בגוגל, הבוט פשוט מרכז לי את כל התשובות למאמר אחד מסודר...
הארת לי משהו...במשפט הראשון מיד רואים שזה בוט ולא תשובה אנושית (לדעתי: גם טרחני ולא נעים לקריאה)
אני חשבתי שאם שואלים בפורום אנושי, כנראה שמחפשים תשובה אנושית, מנסיון.
הבעיה היא שהבוט הרבה פעמים מחרטט שטויותאני מצטטת מGPTואני אסביר למה- במקום לחפש בגוגל, הבוט פשוט מרכז לי את כל התשובות למאמר אחד מסודר...
אני דווקא בודקת לפני שאני שולחת, ואפילו מתקנת...הבעיה היא שהבוט הרבה פעמים מחרטט שטויות
הוא יכול באותה תשובה לסתור את עצמו
ואנשים לא בודקים בכלל מה הוא ענה, אלא מעתיקים קומפלט
את צודקת לגבי סגנון התשובה (אישית לפעמים אני מביאה את תוכנו של GPT אבל בלי להעתיק אותו)במשפט הראשון מיד רואים שזה בוט ולא תשובה אנושית (לדעתי: גם טרחני ולא נעים לקריאה)
אני חשבתי שאם שואלים בפורום אנושי, כנראה שמחפשים תשובה אנושית, מנסיון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים