- הוסף לסימניות
אפשר עם רכב רגיל?אנחנו היינו על הירדן.
חיפשנו ג'וחות קרוב למים.
ליד אינדיפארק
יש אפשרות להיכנס למים? כי זה עמוק מיד, לא?
זה לא כמו הים..
אפשר עם רכב רגיל?אנחנו היינו על הירדן.
חיפשנו ג'וחות קרוב למים.
ליד אינדיפארק
זה מה שמונע ממני לעשות דבר כזה, בעיקר בקיץ.לא תמיד המשפחות מסביב מתאימות לאורח החיים הייחודי שלנו, [וד''ל]
לע''ד זה לא למשפחות ברוכות זה לחובבנים צעירים ואוהבי הרפתקאות.........אפשר עם רכב רגיל?
זה לא כמו הים..
כולל שבת?סופ"ש
ההתחלה לא עמוקה.אפשר עם רכב רגיל?
זה לא כמו הים..
לאכולל שבת?
ואלו שלא.... לפעמים הורסים את כל החוויה של קריאת התורהבבין הזמנים זה כבוש בחרדים. כימעט ואפשר לעשות שם קריאת התורה![]()
אנחנו מהאוהל הענק שבפינה ליד הגיפ,איך בא לי השנה שוב,אבל נראה לי קשה עם תינוק בן שנה.וואי, כל האלה שעושים קבוע בפארק הירדן,
אתם אלה באוהל ההוא משמאל?.
אז ככה, יש המון מה להמליץ ולכתוב,
אבל דבר אחד אני הכי ממליצה-
לעשות את זה פעם ראשונה עם מישהו שכבר עשה זאת פעם.
יש כ"כ הרבה פריטים לחשוב עליהם,
ושצריך שיהיה אותם,
שחבל להתקע אי שם בלי אור לדוגמא.
אנחנו מביאים צידניות ענקיות, מלאות בבשרים קפואים, ביצים, ירקות,
חלב עמיד, קרחים, ואחרי 3 ימים הכל עדיין קר.
מביאים אמגזית, תאורה, טאבון, מלא כסאות חוף, שולחנות פיקניק, מלא אוהלים,
מזרונים לכולם, ערסלים, משחקי קופסא, קריוקי, מראות,
קיצור סוחבים ממש את כל הבית. וזה באמת כיף.
ואגב אני די איסטניסטית, אבל זה ממש בסדר.
המקלחות בפארק הירדן די סבירות,
ואם מתקלחים בלילה אז לא כ"כ חם ואפשר לישון ממש טוב.
השעות הקשות לדעתי זה בין 4 ל6 בצהריים,
שאז פשוט נכנסנו לרכב והפעלנו מזגן.
אנחנו בד"כ מגיעים כמה רכבים ויוצרים לעצמינו שטח סגור,
באחת הפינות הרחוקות.
עשינו את זה עם תינוק בן חצי שנה ביחד עם גיסי וגיסתי שהיו עם תינוקת בת 4 חודשים.אנחנו מהאוהל הענק שבפינה ליד הגיפ,איך בא לי השנה שוב,אבל נראה לי קשה עם תינוק בן שנה.
אנחנן עושים כמה משפחות, אמנם עם ילדים מעל גיל 6, אבל שנה אחת עשינו גם עם גיל 4 חודשים וגיל שנתיים.עשינו את זה עם תינוק בן חצי שנה ביחד עם גיסי וגיסתי שהיו עם תינוקת בת 4 חודשים.
היה מושלם.
רבקי.....
זוחל או הולך?אנחנו מהאוהל הענק שבפינה ליד הגיפ,איך בא לי השנה שוב,אבל נראה לי קשה עם תינוק בן שנה.
מקפיצה
1.צריך להזמין מקום מראש או שבאים וזהו?
2.איזה עוד מקומות מוצלחים יש חוץ מפארק הירדן מסודרים ונעימים ואולי לא מדי קרובים לשפת המים שלא יהיו בעיות של צניעות (ולא טבריה, נראה לי שחם שם בטירוף ולא רק בין 4:00-6:00)
3.אם רוצים לצאת מהמתחם אפשר פשוט להשאיר את האוהל וללכת או שכל הרעיון הוא לשרוץ שם 24 שעות ביממה?
צריך להזמין מראש או שפשוט נוחתים לשם עם כל הציוד?גם בפארק הירדן יש בריכה של מים עם מפל מלאכותי בהמשך לא רחוק במיוחד מאיזור האהלים.
בעיקרון פשוט באים משלמים על הרכב ונכנסים...צריך להזמין מראש או שפשוט נוחתים לשם עם כל הציוד?
אבל אתם יכולתם לחזור?ולא נתנו להיכנס לחדשים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים