אנשי צביעה.

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזהhttp://www.prog.co.il/showthread.php?t=229860
בו נדרשו אנשי צביעה החלטתי לפתוח את אשכול הצובעים הגדול
מי שיש לו נסיון בצביעה טובה פשוט מוזמן להצטרף.

וכמובן אני הראשונה:
ממליצה על עצמי כצבעית מומחית וזריזה
המתמחה בעבודות צביעה פשוטות ומורכבות לפי בקשת הלקוח.
צובעת בתוכנות מנגה ופוטושופ.
לדוגמאות והצעת מחיר נא לפנות למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צ'או

(אשמח אם מישהו ינעץ את האשכול)

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי לפי מה אתם מגדירים את עצמכם כצובעים טוב או לא.
תמיד חשבתי שאני צובעת טוב. עד שבאו כאן אנשים (לא זוכרת מי) שלדעתי הם משהו וטענו על עצמם שהם לא טובים בצביעה...
מה הקריטריונים?
אבימי, אתה קראת לכל הצובעים להביא את עצמם. אז אתה צריך להסביר לנו מי אנחנו.....

• הוסף לסימניות
לא להתבלבל בין צובע מקצועי לצובע טוב.

המקצועי יודע לתת עבודה גמורה איכותית, כזו שאפשר לראות על המדף ...ציר טוב (במובן האמיתי של המילה) הוא צייר שבנוסף לכך אני אוהב את הצבעה שלו, בחירת צבעים אווירה וכו

מדבר עלי כי אני באמת מחפש צירים טובים.
אפשר לשלוח דוגמאות למייל.

• הוסף לסימניות
מבחינתי צובעת טובה (או צובע טוב, כמובן לא משנה)
היא אלף כל - חקיינית טובה :)
שלא יהיה סגנון אחר ממני.
רמת הדיוק והגימור, (ולא לגלות אחר כך שטחים קטנים לא צבועים, לא גמורים, חורגים מהקווים)
איכות הקו (אם מדובר על אור וצל ולא רק על מילוי שטחים - שייראה איכותי),
ובעיקר הכי בסיסי - טעם מעולה בצבע ובהתאמת צבעים.

מעבר לזה יש את הדברים שאני מחפשת בכל איש מקצוע בלי קשר למקצועיות העבודה עצמה -
עמידה בלו"ז, אפשרות לעבוד תחת לחץ, אנושיות, מחיר הוגן וכו' וכו'...

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין אבל באותו עניין - לגבי הצביעה רציתי להעיר הערה חשובה:
בעבודה תקינה מול הלקוח מראש סוגרים על הפלטת צבעים שתלווה את האיור לאורך הדרך, וגם על המיקום של איור... תמשיכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה