בעיקרון את צודקתלא מבינה דבר אחד
מה הענין לפתוח אשכול עם בשורה רעה? (ולא מדובר באשכול זה בלבד. כל חדשה רעה נכנסת כאן בקול תרועה...)
רק אני למדתי שאיש טוב מבשר טוב וכן להפך?
מילא אם היה בזה צורך, אולי אפשר לחשוב שכדאי להיות איש רע בעד צורך נחוץ. אבל סתם?
להשחיר לנו את היום? להכהות לנו את החושים?
שנשמע ונתבשר בשורות טובות!!!
נכון נשמע על זה.בעיקרון את צודקת
אבל במציאות זה לא ישנה, אסונות קורים גם אם לא כותבים עליהם בפורומים
שנתבשר רק טובות ושיהיה רק גילה ורינה
נכון. יש הרבה דברים שקורים בעולם. לא הכל צריך להתפרסםאסונות קורים גם אם לא כותבים עליהם בפורומים
נקודה למחשבה..לוקח על עצמי לחשוב גם מזוית זהנכון. יש הרבה דברים שקורים בעולם. לא הכל צריך להתפרסם
וכל אחד צריך לשמור על עצמו שלא להיות זה שדוחף את החדשות הרעות לציבור
אני מבינה את הקטע של "ידעתי ראשון"
זה ממש מרגש להיות זה שמודיע וה"ידען" של עמישראל....
אבל צריך קצת איפוק ומחשבה תחילה. אין צורך להפיץ דברים שלא קשורים אלינו.
מי שצריך לדעת, בטוח יהיה דרך לידע אותו חוץ מהפורום הזה.
צודקת. השתרבב לי בטעות י'.זה לא ליזה אלא לוזה
לא מבינה דבר אחד
מה הענין לפתוח אשכול עם בשורה רעה? (ולא מדובר באשכול זה בלבד. כל חדשה רעה נכנסת כאן בקול תרועה...)
רק אני למדתי שאיש טוב מבשר טוב וכן להפך?
מילא אם היה בזה צורך, אולי אפשר לחשוב שכדאי להיות איש רע בעד צורך נחוץ. אבל סתם?
להשחיר לנו את היום? להכהות לנו את החושים?
אין מה לעשות. ה' עושה לנו את המקרים הללו בשביל שנפשפש במעשינו.נכון נשמע על זה.
אבל זה קשה לקרוא את זה ולהזכר כל רגע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים