- הוסף לסימניות
הרב אריה עלה לשידור ואמר שהם 500 פעילים זמינים..עכשיו פעילים?
לא עונים?
הרב אריה עלה לשידור ואמר שהם 500 פעילים זמינים..עכשיו פעילים?
נפגעי האסון במירון!משהו יודע עם מי אפשר לדבר עכשיו דחוףףף
בעקבות האירוע במירון?
הסתדרת?עכשיו פעילים?
hm-news.co.il
לחיזוק כולנו:
מסופר על שני אחים שגדלו בצמצום (נקרא להם משה ויעקב) . כשהבן הגדול-יעקב הגיע לגיל 18 אביו אמר לו לצאת לעבוד ולעזור בכלכלת הבית.
יעקב יצא לעבוד והצליח מאוד בעסקיו ובמשך הזמן הפך למנהל בעסק שלו.
בנתיים הבן הקטן-משה הגיע לגיל 18 וגם יצא לעבוד אך הוא בשונה מאחיו הוא פחות הצליח ולכן הלך לשאול עצות מיעקב ולבקש ממנו עזרה כספית.
משה מתקשר לקבוע פגישה עם יעקב. המזכירה קובעת להם פגישה ומגיע היום ומשה מגיע למשרד ומבקש להיפגש עם יעקב. אך יעקב טוען שהוא לא מכיר את משה.
ולאחר שמשה מתחנן בפניו להיפגש איתו ומזכיר לו אני אח שלך!! בבקשה, תעזור לי!!
יעקב אומר: אין לי אח בשם משה! וסגר בפניו את הדלת .
משה חזר לביתו עצוב וסיפר לאביו את אשר קרה.
לאחר כמה ימים אביהם חלה מאוד והיה בבית חולים.
משה היה ליד מיטתו כל הזמן. ופתאום ,יום אחד מגיע יעקב לבקר את אביו, אך אביו אינו מתייחס אליו.
יעקב מתפלא ושואל: אבא, מה קרה? אתה לא מזהה אותי?! אני יעקב, הבן שלך!
ענה לו האבא: אם אתה לא אח של משה אני לא אבא שלך!!!!!
ככה גם אבינו שבשמיים אומר: אם אתה לא אח שלו אני לא אבא שלך!!
אוי, כמה זה חשוב לזכור את זה שאנחנו אחים!!
אבא שלנו רוצה שנאהב אחד את השני שנכבד אחד את השני אפילו אם אנחנו שונים אנחנו בני אותו אבא
שזכה לאהוב ולכבד כל יהודי ולדון לכף זכות תמיד!! אמן!!
הרב אריה עלה לשידור ואמר שהם 500 פעילים זמינים..
לא עונים?
נפגעי האסון במירון!
קו התמיכה של "עזר מציון" ממשיך לפעול למענכם
בטל. 03-6144660
שירותי הסעות, ארוחות חמות, מתנדבים ותמיכה נפשית
למי ששהו במקום, לפצועים, למשפחותיהם ולמשפחות ההרוגים
תודה רבההסתדרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים