איחוד הצלהכל הכבוד
דרך איזה ארגון?
dati @ גימל נקודה קוםאפשר לשלוח לכם למייל כלשהו?
יש בכול הארץ גם בצפוןאשמח גם
בצפון
תודה!
מה העיר שלכםרוצה
כול הארץבאיזה עיר?
כמה עולה?
יכול להיות כזה מייל קצר?dati @ גימל נקודה קום
ב"במה העיר שלכם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אפשר לשלוח לכם למייל כלשהו?
איפה אפשר לשמוע פרטים מדויקים על כך?מי שמעוניינת יכול להיות שבזמן הקרוב תפתח קבוצה לבנות-נשים להכשרה כמע''ר דרך מד''א.
במתכונת מקוצרת בלבד!
התבקשתי לפתוח קבוצה כזו בשביל מישהי, ואם תיהיה הענות גם מכאן והקבוצה תיהיה גדולה יותר זה רק יוזיל עלויות בשביל כל אחת מהמשתתפות.
בהצלחה!
ויישר כח על העלאת הנושא החשוב!
אם זה דברים כללים לגבי הקורס עצמו תשאלי כאן,איפה אפשר לשמוע פרטים מדויקים על כך?
איפה?אם זה דברים כללים לגבי הקורס עצמו תשאלי כאן,
כדי לחסוך שאלות בהמשך.
אם זה דברים יותר ספציפיים תצייני כאן ואני אשלח לך הודעה בפרטי.
איפה? באזור המרכז- לא יודעת כרגע להגיד באיזו עיר בדיוק.איפה?
מה התכנים?
יש תעודה בסוף הקורס?
מה העלות?
מתי מתוכנן הקורס להערך, כמה זמן זה לוקח (מבחינת החלוקה לימים), ומתי תדעו פרטים מדויקים יותר?איפה? באזור המרכז- לא יודעת כרגע להגיד באיזו עיר בדיוק.
מה התכנים? קורס מע''ר 44 של מד''א אם את רוצה לדעת בדיוק מה לומדים תכתבי באתר של מד''א את שם הקורס וזה יעלה לך, או שאני אבדוק אם יש לי קובץ מסודר של הקורס הזה ואעלה את זה בהמשך.
יש תעודה בסוף הקורס? כן, תעודת מע''ר 44 מטעם מד''א.
מה העלות? תלוי במס' המשתתפות ככל שיש יותר (מקסימות 25) זה יעלה פחות, כי התשלום הוא קבוצתי.
ואני אחסוך את השאלה המתבקשת הבאה..
מה אפשר לעשות עם התעודה? להצטרף לטיולים בבתי ספר, גנים וכ', לשמש כמע''ר בבריכות שחיה, אירועים, מרכזי חנ''מ וכד'
אם יש עוד שאלות בכיף.
ככל הנראה זה יהיה במהלך שלושת השבועות.מתי מתוכנן הקורס להערך, כמה זמן זה לוקח (מבחינת החלוקה לימים), ומתי תדעו פרטים מדויקים יותר?
תודה
דתי באנגלית 48419שטרודל גימל נקודה קום<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
האם את יכולה ליצור קשר באישי אני אשמחככל הנראה זה יהיה במהלך שלושת השבועות.
אותה אחת שביקשה את זה, בקשה שזה יהיה במתכונת הכי קצרה שאפשר,
אז אני עדיין לא יודעת דיוק איך נעשה את זה כי עוד לא קבלתי תשובה סופית ממנהל ההדרכה במד''א.
אני מקווה שאדע פרטים מדויקים יותר במהלך שבוע הבא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים