עזרה אסור להבליג!!! חובה לחקור

• הוסף לסימניות
אז אין למשטרה את מי לחקור ולעצור וכו

אבל ברור שזה עולם השקר!!!!!!!
ובמקום להאמין לאמא שראתה הכל ולהגיד שהיא צודקת וכו מעדיפים להתעלם:cry:

שד' ינחם אותם!!!
ומשיח יבא במהרה!!!!!

• הוסף לסימניות
ממליץ לכל אחד ואחת להתקין מצלמות רכב קדמי ואחורי
זה לא סיפור יקר בכלל
אפשר להזמין מאלי אקספרס מצלמות טובות וללא צורך בהפעלה מהסמרטפון
יש כאלו עם כרטיס זיכרון ואז מעבירים למחשב

לפני שבועיים וחצי נסעתי בכביש 4 בשעת לילה ופגע בי רכב מאחור
ירדתי לשוליים כדי להחליף פרטים והפסולת האנושית שנהג ברכב הפוגע פשוט נמלט ממקום במהירות בלי לעצור
פתחתי תלונה במשטרה ועדיין לא קיבלתי טלפון מהם, וגם שם נאמר לי שאין לי יותר מידי למה לחכות
נאלתי לספוג את הנזק של התיקון (5.000 ש"ח) וגם להיות שבוע פלוס ללא רכב
אם רק הייתי מתקין מצלמה כזו, היתה נחסכת לי כל העגמת נפש הזו

תתקינו מצלמת רכב לכל סיבה שלא תבוא בע"ה

שבוע מבורך!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מושג?
מצלמה אחורית לרכב-
מתחבר למחשב של הרכב?
דגם ישן של טויוטה
2008
(לרכב החדש יש בבסיס מצלמות רוורס,
אבל לגרוטאה למטה בחניה כדאי שגם יהיה...
לכל צרה שלא תבוא)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יתכן שהיא הייתה עם כיסוי ראש בסגנון שאינו ערבי בעליל.
ויתכן שסתם רצה להתאבד...
או שקינא ברכב היפה שלה, אז רדף אחריה עם הטרנטה שלו ופוצץ אותה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה