מה הכוונה כימיקלים?להסכים לחיות עם זה.
להשקיע בטיפול מונע (סביבה נקייה מאלרגנים וכימיקלים כמה שאפשר, בחירת תכשירים נכונים למקלחת ולכביסה וכולי).
למרוח קרמים בשגרה.
תעדכני אם עזר...נוסעת עם הילד שלי בעזרת השם אחרי פסח, למשך שבועיים לטיפול בים המלח.
זה עזר אצל הקודמים.תעדכני אם עזר...
מה הכוונה שהמשאף לא עוזר?הבת שלי בת כמה חודשים עם אסתמא נשימתית וגם אטופיק דרמטטיס
תכלס הרופאה שלה אומרת שאין מה לעשות,
נתנה לה משאף לשימוש קבוע
ומשחה לעור אמרה לי לא לתת לה בערך חצי ממה שהיא אוכלת (ירקות, במבה, אוכל מטוגן וכו)
משהו יודע מה עושים??
המשאף לא עוזר והיא ממש סובלת
אין מה לעשות פירושו אין איך לרפא.תכלס הרופאה שלה אומרת שאין מה לעשות,
נתנה לה משאף לשימוש קבוע
עשיתם בדיקות אלרגיה , או סתם כך?אמרה לי לא לתת לה בערך חצי ממה שהיא אוכלת (ירקות, במבה, אוכל מטוגן וכו)
העור האטופי הוא חדיר. המחסום העורי שמגן על עור רגיל פגוע אצלן, ולכן חלקיקים שמרחפים באוויר נכנסים פנימה ועושים בלגן....מה הכוונה כימיקלים?
זה נשמע יותר גישה של היימליך או שטייף.עשיתם בדיקות אלרגיה , או סתם כך?
אבל היימליך ושטייך עושים בדיקות מבחינתם. על האמינות אפשר להתווכח.זה נשמע יותר גישה של היימליך או שטייף.
נכון, התכוונתי שזה לא נשמע לי בדיקות אלרגיה קונבנציונליות. (איזה אלרגן זה אוכל מטוגן?)אבל היימליך ושטייך עושים בדיקות מבחינתם. על האמינות אפשר להתווכח.
סתם ככה לא לאכול במבה?
דווקא לפי הגישה הרפואית המקובלת זה ממש לא כדאי להימנע אם אין אלרגיה מוכחת.
איזה אלרגן זה אוכל מטוגן?)
יש הרבה מזונות מטוגנים בלי ביצה, לא?ביצה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לא לעניין1 //