אסטמה של העור - אצל ילדים - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש אירגון חדש בשם קומי עורי של משפחה מהמושב מתיתיהו,
המתעסק עם בעיות עור לילדים,
אם תרצו את המייל שלהם תשלחו לי בקשה לכאן ואכתוב לכם: EF8217@ ג'ימייל.קום

• הוסף לסימניות
אסטמה של העור, זה "נגעים" יבשים מאד על העור???

גיליתי היום לילדה שלי על כל הזרועות ושתיים גם על הפנים.
פצעים, מאד מאד יבשים,
האמת שדי נלחצתי, אבל חשבתי שאולי זה איזו אלרגיה חד פעמית,
למרות שזה ממש לא נראה כמו פריחה זה נראה ממש "נגעים" כאלו, עם תחושה מאד מחוספסת...
אם זה אכן זה כדאי למהר לרופא עור? זה משהו שלא עובר "לבד"? זה משאיר סימנים? (זה גם קצת על הפנים... :( )

• הוסף לסימניות
לבת שלי בת חמש זה הופיע בגיל ממש קטן בסביבות שנה.
אני לא זוכרת מה בדיוק הרופא נתן לנו אז אם אני לא טועה משחת דרמטליק או משהו בסגנון מאד מאד ושמנית עם משהו לשתיה וזה העביר את ההתקפה.
אבל בגל להרגישות -
מאז אני משתמש לה בסבון וקרם גוף של ליפיקאר של חברת וישי.
זה יקר יחסית, אבל מחזיק לתקופה ארוכה וב"ה מאז הכל בסדר.
זה ממש מקל עליה ואם אני שוכחת לשים מס' ימים שנוסעים או משהו כזה אני מיד רואה על העור שלה שמופיעים לה גירויים וכאלה.

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת לבן שלי בליפיקאר - מעולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה