מידע שימושי אסטמה של העור

• הוסף לסימניות
למישהו יש פתרון אמיתי? ילדה בת14 שיוצאת מדעתה מרוב גירודים. או מישהו התנסה במשהו שלפחות מקל זמנית, המשחה נגמרה והרופא לא מקבל עכשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1321066:
למישהו יש פתרון אמיתי? ילדה בת14 שיוצאת מדעתה מרוב גירודים. או מישהו התנסה במשהו שלפחות מקל זמנית, המשחה נגמרה והרופא לא מקבל עכשו.

דבר ראשון שווה לנסות ללכת לרופא אחר(זה ידוע שרופאים ורופאי עור-זה תור)
משהו שיעזר,זה דבר ראשון להתרחץ עם סבון תינוקות(שהוא היפולרגאני)מן הסתם יש לה עור מאוד עדין!!
לא לעשות אמבטיות ארוכות-מים לא טובים לעור כזה!אז כמה שפחות יותר טוב!!!
וכן להשתמש בקרמי לחות,למרוח נגמר למרוח שוב(אלא אם כן רואים שזה פשוט לא עוזר או שזה שורף מאוד ואז זה יכול לגרום לכויה להפסיק)

• הוסף לסימניות
טיפות פניסטיל - מקל מאד על הגירוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1321074:
דבר ראשון שווה לנסות ללכת לרופא אחר(זה ידוע שרופאים ורופאי עור-זה תור)
משהו שיעזר,זה דבר ראשון להתרחץ עם סבון תינוקות(שהוא היפולרגאני)מן הסתם יש לה עור מאוד עדין!!
לא לעשות אמבטיות ארוכות-מים לא טובים לעור כזה!אז כמה שפחות יותר טוב!!!
וכן להשתמש בקרמי לחות,למרוח נגמר למרוח שוב(אלא אם כן רואים שזה פשוט לא עוזר או שזה שורף מאוד ואז זה יכול לגרום לכויה להפסיק)

תודה, הלחות באמת הקלה עליה מאד! יש פתרון יסודי לענין הזה?? רק לאחרונה אובחנה אחרי שנים שאמרו לנו אקזמה, אימפטיגו, ואפילו פסוריאזיס.(לפני שנים אמרה לי רופאה שהיא לא מתרחצת מספיק!!!)

• הוסף לסימניות
אין לי פתרון יסודי לבעיה הזו,
אבל תוכלי להסתכל באשכול הזה - הביאו שם עצה מעניינת שאפשר לנסות.

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי ברוך השם נרפאו לחלוטין מהאסטמה של העור, משהות בשמש של ים המלח.
הם היו במצבים קשים מאוד מאוד מאוד.
נסענו ארבע פעמים, וברוך השם שכחנו מזה.
אם את מעוניינת בפרטים נוספים,
אשמח לענות באישי.

• הוסף לסימניות
איזו משחה ניסיתם? (שאמרת שנגמרה...)
אם את רוצה יש לי משחה נהדרת (אין לה שם אלא יש לי מרשם שהרוקח מכין את המשחה על פיו)
ויש לי גם הרבה מה לספר על המחלה (כבר כתבתי גם בעבר)
את יכולה לפנות באישי

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1321103:
הילדים שלי ברוך השם נרפאו לחלוטין מהאסטמה של העור, משהות בשמש של ים המלח.
הם היו במצבים קשים מאוד מאוד מאוד.
נסענו ארבע פעמים, וברוך השם שכחנו מזה.
אם את מעוניינת בפרטים נוספים,
אשמח לענות באישי.

מאד מעניין מה שאת אומרת.
מכרה שלי גם קיבלה את העצה הזו, ונסעה עם תינוק, אבל זה ממש לא היה 4 פעמים, היא כל תקופה צריכה לנסוע שוב, זה עוזר לכמה שבועות/חודשים, תלוי בעונה וחוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1321111:
איזו משחה ניסיתם? (שאמרת שנגמרה...)
אם את רוצה יש לי משחה נהדרת (אין לה שם אלא יש לי מרשם שהרוקח מכין את המשחה על פיו)
ויש לי גם הרבה מה לספר על המחלה (כבר כתבתי גם בעבר)
את יכולה לפנות באישי

חני
את מתכוונת למשחה של ד"ר אביקם הראל, נכון?
מצטרפת בחום!!!
אחרי חיפושים וחפירות פה בפורום ראיתי הרבה המלצות עליו נסעתי עם תינוקת בת 5 חודשים במצב מזעזע!! אחרי שכבר הלכתי לרופא עור בקופה, והלכנו לפרופסור מומחה מהקופה שמחכים אליו חצי שנה והכניסו אותנו בין התורים אחרי שראו את הילדה. . וכל המשחות לא עזרו כלום.
ד"ר אביקם הראל היה השליח משמיים להציל אותנו, הוא מקבל רק פרטי, עולה 900 שח (קיבלנו החזר בערך 600) המשחה גם עלתה לנו כ300 שח בבית מרקחת בת"א שהוא שולח לשם, אבל ברוך ה' אחרי שבוע ראינו את העור של הילדה! ולא קילופים וקשקשים ופצעים וגירודים מזעזעים.
(אחרי שהמשחה נגמרה- הספיק בערך ל3 חודשים קניתי לפי המרשם שלו בבית מרקחת ליד ביתי ולקחו לי כ150 שח.)

רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1321082:
טיפות פניסטיל - מקל מאד על הגירוד

מאיפה משיגים?
בית מרקחת? אם כן אשמח לדעת כמה עולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1321113:
מאד מעניין מה שאת אומרת.
מכרה שלי גם קיבלה את העצה הזו, ונסעה עם תינוק, אבל זה ממש לא היה 4 פעמים, היא כל תקופה צריכה לנסוע שוב, זה עוזר לכמה שבועות/חודשים, תלוי בעונה וחוזר.

אי אפשר לנסוע מתי שרוצים, ולהיות בשמש מתי שרוצים, לכל תקופה יש את הזמן המועדף לשהיה בשמש, ומשך הזמן הרצוי.

זה בהחלט מורכב,
אבל אנחנו ברוך השם סיימנו עם זה,

• הוסף לסימניות
יש משחה מאוד טוב שעזרה לאחותי מאוד של החברה SEE OF LIFE של ים המלח והיא נמכרת בבית מרקחת ברח' יפו בי-ם אם תרצי אני אשיג לך את הטלפון שלהם אחותי היה פסוריאזיס וזה פשוט הציל אותה מלנסוע לים המלח

• הוסף לסימניות
אני שוב כותבת - כמו שכתבתי בעבר, טיפלתי בבני בשיטת אייפק, וראיתי ממש נפלאות, בלי משחות ובלי קורטיזונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1321265:
אני שוב כותבת - כמו שכתבתי בעבר, טיפלתי בבני בשיטת אייפק, וראיתי ממש נפלאות, בלי משחות ובלי קורטיזונים!

וזה עבר לגמרי?
הילד מתנזר ממאכלים מסוימים? כמה זמן הוא כבר נקי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1321270:
וזה עבר לגמרי?
הילד מתנזר ממאכלים מסוימים? כמה זמן הוא כבר נקי?
עבר לגמרי, לא מתנזר מכלום, נקי לחלוטין - ללא טיפול כבר קרוב ל-10 חודשים (מדובר בילדון בן שנה וחצי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1321278:
עבר לגמרי, לא מתנזר מכלום, נקי לחלוטין - ללא טיפול כבר קרוב ל-10 חודשים (מדובר בילדון בן שנה וחצי

טוב לשמוע

• הוסף לסימניות
הכוונה לאטופיק דרמטיטיס?
אם כן, לאחרונה קם ארגון שמסייע ומייעץ בעניין.

• הוסף לסימניות
טבע קוטן, רק זה במינון המומלץ מד"ר פלדמן מקבלת בשטראוס. בירושלים רופאת עור מומחית
גם רופא משפחה יכול להביא לך מרשם,
לאחר שהבן שלי סבל מזה בגיל חצי שנה והפנים שלו היו ניראות חתיכת כוויות.
מומלץ מאוד!!

• הוסף לסימניות
הגירוד מאוד תלוי במצב הנפשי - לחץ. ככל שרגועים, פחות מגרדים. לחץ זה יכול להיות אפילו היומיום, כך שזה לא כ"כ פתרון אבל זה כיוון מחשבה.

ישנה קבוצת תמיכה חדשה בשם "קומי עורי" לסובלים מבעיה זו.

אין לי תחת ידי פרטים, אולי ביום ראשון אביא בל"נ.

עריכה: ראיתי שהניק yudb רמז עליהם, ואכן אסטמה של העור זה שם עממי לאטופיק דרמטיטיס.

עריכה נוספת - בקשר לכאלו שנעזרו בכל מיני דברים, ובקשר לשיתוף פתרונות בין סובלים מבעיה זו:
האבחנה של אטופיק דרמטיטיס לפעמים זהה אצל ילד שסבל ממנה חודשיים בגיל 8 חד פעמית, לבין אחד שסובל ממנה 20 שנה. אבל זה בודאי לא לגמרי אותו דבר. כמו כן, ב50% מהמקרים לפחות ישנו גורם אלרגני בלעדי, שנטרולו מפסיק לגמרי את הבעיה. מה שמראה שזו לא בעיה אחידה כ"כ אצל כל הסובלים.

תמיד כדאי לנסות, אבל חשוב להבדיל בין מי שיש לו מאז הלידה (מדוייק יותר כמה חודשים אחריה), לבין מי שזה בא לו בשלב מסויים. במילים אחרות, מי שיש לו מוניטין בטיפול של פריחה של שנתיים לא אומר הרבה לאחד שסובל 10 שנים.

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1321169:
מאיפה משיגים?
בית מרקחת? אם כן אשמח לדעת כמה עולה

בבית מרקחת אבל צריך מרשם רופא
עולה כמה שקלים. 8 משהו כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה