התקופה הזו, היא מאוד קשה לילדי אטופיק.לכל מי שיכול לתת לי מידע על טיפול באסמטה של העור
יעזור לי מאוד
א. לקבוע תור לרופא עור מומחה לאטופיק דרמטיטיס [ולא כל רופא עור].לכל מי שיכול לתת לי מידע על טיפול באסמטה של העור
יעזור לי מאוד
לצערי לא מצאתי תרופה אבסולוטית
סטרואידים זה בא והולך
התקופה עכשיו קשה מאד
רופא ילדים אמר לילכל מי שיכול לתת לי מידע על טיפול באסמטה של העור
יעזור לי מאוד
באיזה אזור בארץ?קופצת על האשכול.
בתי בת 25 סובלת מאוטופיק ברמה מאוד קשה, ופוגעת באיכות חיים.
יש המלצות מנסיון לרופא/ת עור מומלצת?
תודה.
בדר"כ צריך אישור מומחה בשביל לקבל את ההנחה.שמעתי מחבר שניסה כל מיני משחות ולא עזר לו כלום עד שגילה שיש משחה יעודית שקוראים לה פרוטופיק אבל הקופות לא נותנים את זה כסטנדרט אלא צריך לבקש את זה באופן ספציפי מהרופא
ניסינו פרוטופיק ולא עזר...בדר"כ צריך אישור מומחה בשביל לקבל את ההנחה.
אבל אם כבר מגיעים לזה, כבר עדיף סטקוויס, משחה שהרבה פחות משפיעה על המערכת החיסונית...
באזור המרכז כבר ענו באשכול השני...באיזה אזור בארץ?
חדרה נתניה. אבל עם רכב וגישה למרכז
ניסינו פרוטופיק ולא עזר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //