כללי אסטרטגית

• הוסף לסימניות
מפרסמת בשביל חברה

אני גרפיקאית ואני מחפשת אסטרטגית לעסק שלי
רציתי לדעת כמה יעלה לי חבילת אסטרטגיה לעסק שלי?
אם אני רוצה בחבילה ג"כ שיהיה לי ג"כ רעיון למודעה כמה יעלה????

תודה מראש

• הוסף לסימניות
שתיקח את לאה בלוי.
היא תעשה לה יעוץ אסטרטגי שיתן לה כיוון על איזו נקודה ללכת ויכלול גם את הכיוון של המודעה. את הויז'ואל כבר הגרפיקאית תצטרך למצוא בעצמה אבל לפי ההכוונה של לאה.
לאה תגיד לה גם כמה לפרסם ואיפה. ואפילו באיזה גודל צריכה להיות המודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gp1818;1904923:
מפרסמת בשביל חברה

אני גרפיקאית ואני מחפשת אסטרטגית לעסק שלי
רציתי לדעת כמה יעלה לי חבילת אסטרטגיה לעסק שלי?
אם אני רוצה בחבילה ג"כ שיהיה לי ג"כ רעיון למודעה כמה יעלה????

תודה מראש

כמה אמור לעלות ליווי אסטרטגי תנו לי בערך מחירים ?

• הוסף לסימניות
אני לא לאה:)
פני אליה ובקשי הצעת מחיר.
יש לך את המייל שלה?
(אם היא תצטרך כתיבת תוכן למודעה, אשמח לתת לה הצעת מחיר מפורטת):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה