- הוסף לסימניות
550מה המחיר
550מה המחיר
בכפר טרומן ליד קרית שדה התעופהכמה עולה הובלה ??
איפה החנות זה במרכז?
בדיוק קנינו אסלותתכל'סססססססס
יש כאן מלא דיונים על אסלות תלויות ואף אחד לא מרוצה משום אסלה
יש פה מישהו שמרוצה או יכול להמליץ על אסלה מנסיון?
אנחנו מרוצים מאוד מהאסלה של חרסה דגם קליר רימלסתכל'סססססססס
יש כאן מלא דיונים על אסלות תלויות ואף אחד לא מרוצה משום אסלה
יש פה מישהו שמרוצה או יכול להמליץ על אסלה מנסיון?
אני כן מעדיף שלא יהיה קצר..בדיוק קנינו אסלות
אחרי הרבה חקירה ובדיקה
מרוצים ++
גם מבחינת פרקטיקה,גם מבחינת מראה וגם מחיר-
של מיובי.
זה הדגם שכתוב לי בהזמנה :אסלה תלויה מטריקס לבן שטיפה טורנדו עם מושב הידראולי.
החסרון היחיד שלה (אצלי זה מעלה) שהיא יחסית קטנה, אז תבדקו אותה פיזית לפני שאתם הולכים עליה.
אני גם שמעתי המון המלצות עליה היא כנראה הכי מומלצת מבחינת הנקיון שלהשמעתי הרבה המלצות על הקליר.
נכון,אני גם שמעתי המון המלצות עליה היא כנראה הכי מומלצת מבחינת הנקיון שלה
אבל אני מחפש אסלה שמעוצבת גם מבחוץ
אני רואה שיש למיובי אסלה ארוכה של 55 ס''מ דגם מנהטןהחסרון היחיד שלה (אצלי זה מעלה) שהיא יחסית קטנה, אז תבדקו אותה פיזית לפני שאתם הולכים עליה.
מהבירורים שעשיתם,כנראה זה זו - אבל תבדוק אם מתאים לך שטיפת RIMLESS , אני ממליצה על טורנדו (ויכול להיות שכן קיים- אין לי מושג).
צפה בקובץ המצורף 2126479
את יכולה לכתוב לי מייל 8562575 שטרודל גימייל .COMלא ביררתי על עוד דגמים שלהם, אלא על חברות אחרות.
ראיתי אותה באמיתי בחנות שקניתי,
והתאים לי המחיר והרמה .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים