נספח לאתגר אספמיה מגשימה חלום • נספח לאתגר שבועי 63

• הוסף לסימניות
ראיתי שהעלו אז העלתי ג"כ
זה נראה לי כללים חדשים

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב... (או שאני לא גר בארץ ולא ידעתי שעוד לא 22:00... ;)) ראיתי שאחד העלה אז הרשיתי לעצמי. בסדר שהעליתי שוב באתגר עצמו?

• הוסף לסימניות
בעצם הם הולכים להשתמש בתמונה הזוכה?

• הוסף לסימניות
זה ממש נוח אך יש למישהו רעיון איך קמים מזה?

כיסא דגם המלך לבן

צפה בקובץ המצורף 2056045
נמצא הפיתרון
הורדה (1).png

הורדה (2).png

הורדה (3).png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם רק חולמים באספמיה, והוא כבר יושב על הכסא
איך שהם מקנאים...
1757246033796.png

• הוסף לסימניות
יש באתר בתמונות של דגם לואי עוד דגם מעניין אבל אין עליו מחיר, נראה ממש מוזר, כאילו הוכנס לשם בטעות.
לו הייתי יודעת איך אז הייתי משלבת אותו בתמונה ככסא אוכל בחנות פלאפל...
1757282541364.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לחברי פרוג היקרים!
כחלק מהקמפיין המיוחד שלנו, אנו שמחים להעניק לכם מבצע בזק:
10% הנחה על כל הכסאות שבאתר!
ההנחה תקפה עד מחר [יום ב'] בשעה 21:00
לכל המתקשרים למס' 0583232566 ומציינים שהגיעו דרך 'פרוג'.

זה הזמן להנות מכסא נח ואיכותי
ולשדרג את הישיבה בחדר עבודה או בסלון החג והשבת שלכם
איכות ונוחות במחיר מבצע!
מצורף קטלוג.

קבצים מצורפים

• קטלוג אספמיה (2).pdf
    1.9 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
@חנה ש.
מה הכוונה "החלום" שכתבת בכל הודעה?

• הוסף לסימניות
@חנה ש.
מה הכוונה "החלום" שכתבת בכל הודעה?
  1. כתבו בפרומפט את החלום שלכם – כאן טמון הקסם! השקיעו ביצירת רעיון מקורי ומקצועי.
ההוראה היתה לכתוב בפרומפט אבל נראה לי שזה הבסיס החלום של הכיסא, אז כתבתי.

• הוסף לסימניות
לא חבל לרכוש ב10 אחוז הנחה בזמן שאולי תהיה זכייה של 30 אחוז הנחה?
חשיבה יפה
תנוח דעתך מי שירכוש היום ולבסוף יתגלה שהוא גם זכה בתחרות
יקבל תוספת 30% הנחה למוצר שנרכש.

• הוסף לסימניות
באשכול "אתגר הכסא המוזר" כתבתי:
בעלים של חנות לכסאות, שהיה מבריק קצת יותר מדאי החליט בהחלטה פירסומית פרועה לקרוא לחנות שלו "בית הכסא" החנות אכן התמלאה בהמון לקוחות שחיפשו שירותים...

תכלס יש כאן רעיון יפה ליצירה בAI.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה