נספח לאתגר אספמיה מגשימה חלום • נספח לאתגר שבועי 63

• הוסף לסימניות
לי הוא מזכיר מאד ראש עיר מסוים מאזור המרכז

1758105972687.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשני המעופפים ינשוף ודבורה
על התמונות הנבחרות.
שניכם הגעתם לדירוג הגבוה ביותר
נצטרך בדרך כלשהו להגיע להכרעה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשני המעופפים ינשוף ודבורה
על התמונות הנבחרות.
שניכם הגעתם לדירוג הגבוה ביותר
נצטרך בדרך כלשהו להגיע להכרעה...
טעות
הדבורה השיגה את הינשוף
ברכות על הזכייה!

• הוסף לסימניות
טעות לעולם חוזרת.
הזכייה שייכת לינשוף ואין בלתו :)

ההצבעה לדבורה, שהעלתה אותה ל- 69 הייתה לאחר סגירת הקלפיות.
(ואגב, גם אני עכשיו 69...)
ולראיה (התמונה מאתמול, לפי התאריך בתחתית בצד שמאל):

צילום מסך 2025-09-20 223858.jpg

מצטער @דבורה:)

מתייג כאן את @מנהל ai ששלחתי לו אתמול הודעה שיכריז על זכייתי.

• הוסף לסימניות
טעות לעולם חוזרת.
הזכייה שייכת לינשוף ואין בלתו :)

ההצבעה לדבורה, שהעלתה אותה ל- 69 הייתה לאחר סגירת הקלפיות.
(ואגב, גם אני עכשיו 69...)
ולראיה (התמונה מאתמול, לפי התאריך בתחתית בצד שמאל):

צפה בקובץ המצורף 2068553

מצטער @דבורה:)

מתייג כאן את @מנהל ai ששלחתי לו אתמול הודעה שיכריז על זכייתי.
טוב, זה היה בלבול מבלבל ומבולבל לבלבל מבולבלים....

• הוסף לסימניות
פלונטר. באמת לא הייתי זמין במוצאי שבת, אכן קיבלתי את הודעתו בפרטי עם הצילום מסך הנ"ל שמראה שהוא הזוכה לפי זמני האתגר. היה שוויון לכל אורך האתגר, שתיהן יצירות מופלאות מקצועיות ומקוריות, אהובות על הציבור.

נצטרך לדון פה מאחורי הקלעים ולהכריע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה