אסתי ברגמן - פאות שירי

• הוסף לסימניות
משהי שמעה עליה? איך השירות שלה? איך הסחורה?
גם לדברים פחות טובים, אפשר באישי..
ממש חשוב לי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון - יש אשכול סמוך של קבוצת רכישה אצלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1440948:
אם הבנתי נכון - יש אשכול סמוך של קבוצת רכישה אצלה.

נכון. לכן אני שואלת...
שוקלת להצטרף. אני רוצה קצת יותר לברר קודם.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישית.
פאות מעולות!! שיער איכותי ויפה!!
צבעים מעולים ושיער איכותי גם בבהיר.

והשרות.... מעל הכל!!!!

• הוסף לסימניות
טופו, ספרי לי מי את :)

• הוסף לסימניות
אסתי הביאה לי טלפונים להמלצות, יש עוד אם תרצו..
אשלח במייל למי שרוצה

• הוסף לסימניות
אולי שמישהי שהתקשרה לשמות שהביאה אסתי, תעלה את חוו"ד הדעת ששמעה לתועלת כולן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;1441491:
שלחתי לך באישי:)
אז לפי מה שכתבת באישי, כדאי שידעו שאין לך קשר אישי עם אסתי, אלא היכרות קרובה עם הפאות שלה, כך שהמלצתך - המלצה אמיתית היא :)

• הוסף לסימניות
אני בדיוק קניתי פאה לה באלעד אם את רוצה לבוא לראות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה