דרוש מידע אעופה - ביטלו את הנסיעה לאומן ומסרבים להחזיר התשלום

• הוסף לסימניות
שילמנו לחברה השנה ערב ראש השנה והבטיחו שבכל סיבה שהטיסה תבוטל יחזירו את הכסף עד השקל האחרון.
הכל - כתוב וחתום.
כעת מתנערים.
לא עונים לטלפון ולא למייל.
מה אפשר לעשות?
חשבתי להתארגן בתביעה ייצוגית.

• הוסף לסימניות
שילמתם באשראי. מסתבר.
פשוט פנו לחברת האשראי.

• הוסף לסימניות
שילמנו לחברה השנה ערב ראש השנה והבטיחו שבכל סיבה שהטיסה תבוטל יחזירו את הכסף עד השקל האחרון.
הכל - כתוב וחתום.
כעת מתנערים.
לא עונים לטלפון ולא למייל.
מה אפשר לעשות?
חשבתי להתארגן בתביעה ייצוגית.
דווקא עונים לטלפונים וכן מחזירים (לי החזירו) ועכ''פ תמיד אפשר להגיע אליהם למשרד ברח' הנגר בירושלים (שכונת בית ישראל קרוב לישיבת מיר) לגבי המשפט ''עד השקל האחרון'' זה לא נכון כי החתימו את כולם שבמידה שלא יהיו טיסות מכל סיבה שהיא יגבו 120$ להלו''ש וכן עמלות אשראי או 60 $ לצד אם תרצו אוכל לצרף את התקנון גם כן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה המספר של המשרד שלו 0732367722 וזה של יחיאל הבעלים 0527140825 אז לפני שפותחים אשכול כדאי לנסות קודם את זה...

• הוסף לסימניות
אני פתאום מגלה.
שבדיוק למספרים הללו ניסיתי למעלה מחודש.
בנייח - לא עונים גם בהמתנה של למעלה מ50 דקות.
והנייד - לא זמין.
ניסיתי גם ברגעים אלו

• הוסף לסימניות
אני פתאום מגלה. שבדיוק למספרים הללו ניסיתי למעלה מחודש.
בנייח - לא עונים גם בהמתנה של למעלה מ50 דקות.
והנייד - לא זמין.
ניסיתי גם ברגעים אלו
למה שמשרד יהיה פתוח מוצ''ש...? זה עדיין לא משרד ממשלתי... תנסו מחר ב 11:00-12:00 בבוקר (שלוחה 1)

• הוסף לסימניות
מהיכרות איתם אני בטוח שיחזירו את מה שמגיע לך עד השקל האחרון,
יש לשים לב, כי כמוך יש עוד אלפים שצריכים לקבל החזר,
תנסה שוב בשעות הסבירות של היום.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נא לדון לכף זכות הבעלים איש אמין ירא שמים
משפחתו כרגע בימי השבעה על פטירת חמיו לאחר מחלה קשה

• הוסף לסימניות
אני עדיין במירדף אחריהם ועונים לה ב"לך ושוב".
ולא קיבלתי שום החזר.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
כאחד שנוסע לאומן, ודאי אתה מכיר את תורה קפ"ב בליקוטי מוהר"I, "אך אלוקים דבר טוב על ישראל" , נסה למצוא את צד הזכות בעניין לפני שאתה מלכלך עליהם ככה בפני כל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה