נופש משפחתי אף אחד לא מבטל את הנופש בטבריה בגלל החום נכון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדיוק כמו במרכז!
בתנאי ששמים את הראש מעל קומקום רותח
לא נכון
בטבריה חם יותר מבמרכז

במרכז בעיקר הביל ודביק
בטבריה יש גם חום גבוה יותר שהשמש "מטגנת".

תקראו לזה שילוב של החום בירושלים עם ההביל של בני ברק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בטבריה אטרקציות סגורות ומותאמות למזג אוויר שאפשר ללכת אליהם או שהכל מסתכם בחוף וים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו בגל החום של לפני שנתיים - בשבוע השלישי
שהיה ממש בחסד לעומת היום
היינו בישוב ליד טבריה
וזהו,
מאז הסיוט הזה (בישול באדים, חום שלא האמנו שקיים...) בבינהזמנים אני בבית במזגן המוכר והטוב
מתכננים טיולים מהיום למחר לפי התחזית
ונופש בשבט כמו שכתבו... אפשר גם בבינהזמנים תשרי
שנה שעברה יצאתי בתמוז לכינורות
וכנ"ל - כל יציאה סיוט, אמנם נסבל אבל חבל על הכסף...

ואגב יד סולדת בו זה 40 מעלות
היום יש שם 50... שימו את הסירים להתבשל בשמש

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שנתיים במזג כזה, השתמשנו בדירה רק כדי לצאת לצפון שמעליה, מסלולי מים וכנרת.

החום+הלחות לא היה אנושי, למזגנים לקח שעות לקרר(אחרי זה למדנו שלא לכבות אותם כלל)
בטבריה עצמה לא היה אפשרי לשהות בחוץ, רק הדקות לאוטו היו סבל שלא יתואר.

אני ירושלמית.
אולי מפונקת.
הגענו ביום רביעי אחה"צ. שהינו בטבריה עילית - בקרית צאנז, הנוף כמובן היה מדהים, ורק זה לכשעצמו שווה כל שקל [אינני יודע איפה יש עוד כזה נוף בארץ - המשלב גם ים למלוא העין וגם נוף הררי מהמם]. ביום רביעי בערב היינו אכן בפארק שהגענו אליו דרך פרוג, ברח' דבורה הנביאה. נחמד. אוכל אכן לומר שאם זה המקסימום שיש לטבריה להציע בתחום - יש הרבה לאן להתקדם בעיר כה תיירותית...
ביום חמישי בבוקר נסענו הגברים והילדים הגדולים ל'אקווה כיף', שאולי המקום להרחיב אודותיו הוא באשכול של אקווה כיף, אבל בקצרה - למרות שהם כותבים שזה מתאים לגיל 6 ומעלה, ואף התלבטתי אם להביא את ילדי בן ה-6, המקום אינו מתאים כלל לגיל כה קטן - אלא אם מדובר בילד אמיץ במיוחד. הגילאים הכי מתאימים הם 15-25.
אחה"צ יצאנו לשייט רגוע ושלו בכינרת, חצי שעה של תענוג עלי מים - חוויה מושלמת. משם המשכנו לציון רבי מאיר בעל הנס.
ביום שישי יצאנו כל המשפחה לחוף הנפרד. היה מקסים וכייף. והכל בשלווה פסטורלית שרק טבריה והכינרת יודעים להציע!!
באופן כללי יש לעיר הרבה מה להתפתח בתחם התיירות. לא ראיתי אפי' מגזין נופש אחד שמרכז את המידע לחופש אודות מקומות בילוי ואטרקציות בטבריה והסביבה, פירסומות אודות מסעדות כשרות ומהודרות חלביות / בשריות, שייט וכדו'. ניסיתי לחפש איזשהו טנדר או מונית לנסוע להכא והתם - ואין בנמצא.
שלא לדבר על התחבורה הבין-עירונית במוצ"ש לערי הארץ השונים שמסתיימת בסביבות השעה 21:30, וזה לכשעצמו לחץ מטורף. איפה העסקנים שידאגו לתחבורה קצת יותר נוחה וידידותית???

לסיכום, נהנינו עד מאוד [למרות החום הכבד], ועם זאת יש לעיר להיכן להתקדם. מקווים מאוד שעד הפעם הבאה שנגיע לנפוש שם כבר יתוקנו אי-אלו ליקויים מתוך מה שהזכרתי, ו...אולי גם בכך במת @פרוג החשובה - תהווה את אבן הדרך לשיפור!

הייתי בנופש בטבריה לפני שנים גם בחום כזה
היה אי אפשר להוציא את האף
גם בלילה חם
(גם ירושלמית, מפונקת כנראה)

• הוסף לסימניות
נ"ב: הכינרת רותחת מבפנים אז ככה שחם ממש ובנוסף מלא נחלים התייבשו.
הייתי בכינרת ביום שישי שכבר היה מאוד חם, וחששתי שהמים יהיו חמים וכו', אבל כמה שהיה חם ולוהט בחוץ - הים היה נעים ואפי' קריר משהו, ואני מדבר על 2 בצהריים כשחמה בראש כל אדם
אז בבקשה לא להוציא לעז על הכינרת ה'מתוקה' שלנו...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהסבל העיקרי הוא למי שיש ילדים קטנים.
בשעות החום הקשה אתה לא יכול לשבת על החוף ולהנות.
אבל אנשים נמצאים בכינרת ובטבריה גם בחום
רק ילדים קטנים מאוד יכבידו כי החום משגע!
לשים לב לשתות מים! בכמויות!
המים בכינרת חמים.
והעיקר אין פקקים! ;):cool:

• הוסף לסימניות
היי.
חשוב לי לדעת, יש מה להילחץ מהחום?
כי לפי מה שתיארו אתמול והיום לא כזה חם כמו שהגזימו את זה...
כנראה התרגלנו...
השאלה היא אם יש מה להילחץ מיום שלישי - חמישי בטבריה?
הייתי שם לפני שנתיים במזג כזה, השתמשנו בדירה רק כדי לצאת לצפון שמעליה, מסלולי מים וכנרת.

החום+הלחות לא היה אנושי, למזגנים לקח שעות לקרר(אחרי זה למדנו שלא לכבות אותם כלל)
בטבריה עצמה לא היה אפשרי לשהות בחוץ, רק הדקות לאוטו היו סבל שלא יתואר.

אני ירושלמית.
אולי מפונקת.
בלת"ק
בטבריה (כמו בשאר ערי הארץ, ולפי התחזית הרבה יותר) בימים אלה חם מאוד מאוד מאוד!! וממש לא שייך לטייל או אפי' לצאת מהבית. (האמת שאני רואה מהחלון ולא מאמין, כן, יש משפחות שיוצאות..)
מה לגבי יום חמישי..?! נראלי שאמרו שירדו המעלות ואז יהיה בהחלט סביר.
עה"ח טבריני.

אין לי מושג 'על מה מדברים מי שיוצא לנופש'
נתתי בשמחה מידע שהיה לי, ומי שמעוניין ישתמש בו באופן שנראה לו
כטבריינית וודאי אין לי אינטרס שהפארקים, החניות והחנויות יתמלאו עד אפס מקום באנשים שבטוחים שמותר להם לעשות בשכונה חרדית אחרת את כל מה שאסור/לא מתאים לעשות בשכונה החרדית שלהם

לגבי החום
זה גם וגם לדעתי
יש הבדל במעלות
חוץ מזה בטבריה עילית יש גם רוח
כן, יש הבדל של כמה מעלות בין העיר לטבריה עילית..
ואין מה לדבר מבחינת הבריזה, משב הרוח אה, וגם הנוף המשכר.. אין מה להשוות שבעצם המעלות הללו נותנות את אותותיהם..

• הוסף לסימניות
הייתי בכינרת ביום שישי שכבר היה מאוד חם, וחששתי שהמים יהיו חמים וכו', אבל כמה שהיה חם ולוהט בחוץ - הים היה נעים ואפי' קריר משהו, ואני מדבר על 2 בצהריים כשחמה בראש כל אדם
שים לב שאתה היית שבוע שעבר, כשהיה עוד מזג נורמלי, וגם היית בטבריה עילית.
השאלה פה היא על השבוע.
מה לגבי יום חמישי..?! נראלי שאמרו שירדו המעלות ואז יהיה בהחלט סביר.
מחר עדין רותח בדיוק כמו יום שלישי, זה שיורד במעלה או שתיים מהיום זה לא משמעותי.

• הוסף לסימניות
שים לב שאתה היית שבוע שעבר, כשהיה עוד מזג נורמלי, וגם היית בטבריה עילית.
השאלה פה היא על השבוע.
אנחנו חוזרים מהצפון
היום היינו בכינרת, כן היה חם , אבל במים היה נעים מאד וכיפי, כמעט לא יצאנו מהמים
כשיצאנו היה חם אבל תמיד חם מאד מאד בכינרת
מה שכן היה ריקקקק
וזה היה ממש ממש כיף!!!

• הוסף לסימניות
כטבריינית אני בכינרת כל קיץ מאז שאני זוכרת את עצמי (למעט שנת הקורונה)
הייתי היום בכנרת והיא הייתה חמהההה משהו שאני לא זוכרת, נכנסנו בהתלהבות כדי להצטנן קצת והתאכזבנו קשותתת.

• הוסף לסימניות
כטבריינית אני בכינרת כל קיץ מאז שאני זוכרת את עצמי (למעט שנת הקורונה)
הייתי היום בכנרת והיא הייתה חמהההה משהו שאני לא זוכרת, נכנסנו בהתלהבות כדי להצטנן קצת והתאכזבנו קשותתת.
בהתחלה היתה חמה מאוד מאוד (הזכירה לנו את ים המלח )
אבל בעומק מעל הותניים היה זרמים קרים ונעימים

• הוסף לסימניות
בהתחלה היתה חמה מאוד מאוד (הזכירה לנו את ים המלח )
אבל בעומק מעל הותניים היה זרמים קרים ונעימים
מעל המותניים, בעומק הים, בתחתית....
חיפשנו את המים הקרירים שאנחנו מכירים ולא מצאנו, אבל, החום בימים האחרונים באמת חריגגגג.

• הוסף לסימניות
הערב התחיל להסתדר...
ירדו קצת המעלות
הפקקים חזרו...
העומס בטילת מטורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה