אף אחד לא מכיר או יודע

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר או יודע על צלם שיש לו למכור תמונות של רבנים ואדמורי"ם מכל נחוגים??????

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש..
הלוואי והיה מקום או איש נגיש לרכישה.

• הוסף לסימניות
שוקי לרר

• הוסף לסימניות
אני לא צלם, אבל יש לי אוסף ענק של תמונות רבנים ואדמורים מכל החוגים והזרמים,
אבל אני לא יודע על מה יש זכויות יוצרים ועל מה אין.

• הוסף לסימניות
יש לך תמונות של אדמורי קרלין הקודמים?
יש לי לקוח שמעונין לשלם טוב עבור תמונות טובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;827645:
יש לך תמונות של אדמורי קרלין הקודמים?
יש לי לקוח שמעונין לשלם טוב עבור תמונות טובות.

אם אתה מתכוון לקרלין סטולין, אזי תמונות של אדמורי קרלין הקודמים - כמעט ואין בנמצא, ומה שכבר שיש - מאד לא חד ומאד לא ברור, להוציא תמונה של האדמור הקודם.

• הוסף לסימניות
אני מתכוין לאדמורים שהיו עוד לפני הפילוג.
מטבע הדברים התמונות יהיו לא ברורות.
אבל אשמח לראות אותם, אם יש לך אותם.

• הוסף לסימניות
באופן אישי אין לי, אבל תנסה להשיג במשפחות קרלין, שיש להם בנות בתיכון (בירושלים) ידוע לי שעשו שם איזושהיא עבודה והן קיבלו את התמונות האלו. (זה גם תולה בפתח התיכון שלהן)
תמונה של האדמור הקודם - ראיתי תמונה כזו אצל אחד החסידים בקרית ספר, תנסה "לרחרח" שם. דווקא איכות טובה - יחסית כמובן.

• הוסף לסימניות
אם היה לי את ה"קשרים" האלה לא הייתי מפרסם פה..

• הוסף לסימניות
עכשיו קצת מאוחר להשיג אנשים, אנסה מחר בעז"ה להשיג קשר עם מישהו ואעביר לך באישי.

• הוסף לסימניות
תודה.
לילה טוב.

• הוסף לסימניות
שוחחתי עכשיו עם אחד החסידים, והבנתי שהאדמור שלהם לא מרוצה מכך שמפיצים את התמונות, ההפצה היא פנימית בלבד,
מה שנותר לי להציע לך - ליצור קשר עם חסיד קרלין כלשהוא........... בטח פה בפורום יש מישהו כזה

סורי, זה מה יש..............

• הוסף לסימניות
אדמור"י קרלין

קבצים מצורפים

• images (2).jpg
    KB 6.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
התכוונת לקרלין, או באופן כללי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה