המקלונים אינם מרפאים ביסורים. ממש לא. מרגישים כאב קל ושניה אחרי זה הכאב של הפצע כבר נעלם ואיננו. שוה כל שקל למי שסובל!נכתב ע"י רותי12;883787:על כל הדברים הנ"ל שמעתי, והם עוזרים רק להרגעה אבל לא לריפוי! חוץ מהמקלונים שכן מרפאים את הפצע אבל ביסורים.
מה שעזר לי לרפא לגמרי את הפצעים אחרי שאני סובלת מהם שנים רבות זה naet
ודברתי על זה כאן בפורום הרבה. אין לי מניות פשוט עזר והעלים לגמרי לתקופה של שנה ! (כל שנה עושים שוב טיפול אחד וזהו!)
נכתב ע"י תמר;883714:תודה לכל העונים!
תמנתי, אין בעיה עם אלכוהול בתוך הפה?
נכתב ע"י רות מיכל;883673:יש תרופה שעוזרת באופן מיידי. יש אותה בבית מרקחת בלי מרשם רופא.
זה חומר אדמדם ממולא בתוך מקלונים (כמו צמרוני אזניים) ששמים על הפצעים, זה שורף אותם, והתוצאה תוך דקות ספורות.
בעלי ניסה כמה פעמים וממש עזר לו. אחרי יום וחצי הפצע נעלם לחלוטין. אבל הכאב עבר כמעט מייד. אני מאמינה שמישהו כאן מכיר. אם לא אחפש את השם שלה.
נכתב ע"י עוזי משולם;883580:משחת שיניים של FOREVER שורף דקה ומיד שקט.פלאים....(מנסיון)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים