- הוסף לסימניות
אני השתמשתי למניעת אפטות והוציא לי אפטות של החיים.אני משתמשת במשחת שינים אלוורה וזה ממש לא עזר לי
לא ראיתי שינוי..........
מה שטוב למישהו אחד לא מחייב שיהיה טוב לשני, במקרה הזה גם סבלתי מזה ממש!!
אני השתמשתי למניעת אפטות והוציא לי אפטות של החיים.אני משתמשת במשחת שינים אלוורה וזה ממש לא עזר לי
לא ראיתי שינוי..........
מה שלומך?מה עושים לאפטות בפה בכבר כמה ימים?
אני יודעת שעל הלשון זה פטריות ואפטית זה בחניכיים -אני משתמשת לאפטות בזה-וזה מעולה!מה עושים עם ילדה בת שנתיים שסובלת ובוכה מאד?
כל הלשון מלאה באפטות
יש גמ"ח למשחה למחלת הפה (שזה אותו רעיון)מה עושים עם ילדה בת שנתיים שסובלת ובוכה מאד?
כל הלשון מלאה באפטות
תודה רבהיש גמ"ח למשחה למחלת הפה (שזה אותו רעיון)
מחית תות עץ
יש לי מספר של משפחה ממודיעין עילית, תבררי אצלם איפה אפשר להשיג באזור מגורייך
אצלינו זה הרגיע. 058-3288303
ספציפית להרפס של הבת שלי הלכנו קילומטרים בחג להשיג את זה ופשוט לא דגדג לה...מניסיון
יש לי אפטות כרוניות
עשרות ניסיונות ששל עשרות דברים
המשחה ששל שפיצר הכי עזרה
אפשר להשיג אותה אצל ילדיה ברחבי הארץ
המשחה מעולה לאפטותספציפית להרפס של הבת שלי הלכנו קילומטרים בחג להשיג את זה ופשוט לא דגדג לה...
חד משמעית, "אורלומדיק", ישנם הרבה דברים אחרים שמרגיעים, אבל אורלמדיק שורף לכמה שניות ופוטר את הסבל הנורא שמתמשך לפעמים גם מספר שבועות
המשחה של שפיצר מרפאה,מניסיון
יש לי אפטות כרוניות
עשרות ניסיונות ששל עשרות דברים
המשחה ששל שפיצר הכי עזרה
אפשר להשיג אותה אצל ילדיה ברחבי הארץ
זה מצריך מרשם?אני יודעת שעל הלשון זה פטריות ואפטית זה בחניכיים -אני משתמשת לאפטות בזה-וזה מעולה!צפה בקובץ המצורף 1942636
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //